αρχικηVIRALΤο εστιατόριο που επιπλέει πάνω στα σύνορα 4 χωρών

Το εστιατόριο που επιπλέει πάνω στα σύνορα 4 χωρών

Το εστιατόριο που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία ορθώνεται πάνω σε στήλους μιας ιδιωτικής προβλήτας στον ποταμό Chobe. Το ποτάμι είναι ένα φυσικό σύνορο μεταξύ τεσσάρων χωρών που συναντιούνται γύρω του – τη Botswana, τη Namibia, τη Zimbabwe και τη Zambia. Τυπικά το ίδιο τοποθετείται στη Namibia, αν και η αίσθηση που δίνει είναι του απόλυτου πουθενά. Με τις 64 μόλις θέσεις που διαθέτει κιόλας, παρέχει αυθεντική απομόνωση.

Οι επισκέπτες φτάνουν εκεί με τη βοήθεια των διαχειριστών του εστιατορίου Flame of Africa και του δωρεάν λεωφορείου που δρομολογούν από το αεροδρόμιο στο Kasane, και καταλήγουν στο Raft σε 15’ με βάρκα.

Εκεί τους υποδέχεται το λιγοστό προσωπικό με τραγούδι και ένα παραδοσιακό αφρικανικό braai – τη δική τους ιεροτελεστία BBQ που περιλαμβάνει τρία κρέατα, μία μπριζόλα της ώρας, δύο σαλάτες, ζεστό ψωμί και σπιτικό γλυκό. Εάν το συνεννοηθείς από νωρίτερα, θα βρεις και χορτοφαγικές επιλογές.

Στο braai το φαγητό είναι μια συλλογική εμπειρία, οπότε ετοιμάσου να φας σε μεγάλα κοινόχρηστα τραπέζια, παρέα με ελέφαντες, ιπποπόταμους και ελάφια που κυκλοφορούν τριγύρω. Το εστιατόριο ανοίγει μονάχα για μεσημεριανό από τις 11 π.μ. ως τις 4 μ.μ., αλλά θα προλάβεις σίγουρα να δεις το μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Πηγή: oneman.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 5 =