αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο επόμενο κρυπτονόμισμα που οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα φτάσει στα 10.000 δολάρια

Το επόμενο κρυπτονόμισμα που οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα φτάσει στα 10.000 δολάρια

Τo ethereum συνεχίζει με φόρα και τον Μάρτιο, με την τιμή διαπραγμάτευσης την Παρασκευή (8/3) λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ στις 3.942,92 δολάρια, ενισχυμένη κατά 0,47%. Από τις αρχές του 2024 το ethereum καταγράφει εντυπωσιακό ράλι άνω του 60%, έχοντας ξεπεράσει πλέον με άνεση την τιμή – στόχο των 3.500 ευρώ που είχαν θέσει στα μέσα Φεβρουαρίου οι αναλυτές.

Αναλυτής της Bitwise δεν αποκλείει ο Αιθέρας να εκτοξευτεί στις 10.000 δολάρια, φθάνοντας ακόμη υψηλότερα εντός του 2024. Η επερχόμενη αναβάθμιση Dencun και ο ενθουσιασμός για την πιθανή έναρξη των πρώτων ETFs στο ethereum, που παρακολουθούν την τιμή του Αιθέρα στην spot αγορά των ΗΠΑ, είναι οι δύο καταλύτες.

Όπως και τα περισσότερα altcoins, έτσι και το ethereum, παίρνει καύσιμο και από το bitcoin. Ο «βασιλιάς των crypto» καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, τρυπώντας το ταβάνι των 70.000 δολαρίων, καθώς συνεχίζει να παίρνει ώθηση από τη συνεχιζόμενη εισροή κεφαλαίων στο blockchain μέσω των ETFs, την ώρα που το κομβικό τέταρτο halving πλησιάζει. Σύμφωνα με το Reuters, οι καθαρές εισροές στα 10 μεγαλύτερα spot ΕΤF έφτασαν τα 2,2 δισ. δολάρια την εβδομάδα που έληξε στις 1 Μαρτίου.

To bitcoin, όπως και το ethereum, στοχεύουν ακόμα υψηλότερα, επιβεβαιώνοντας τους αναλυτές που έγραφαν για νέα υψηλά το 2024 στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + seven =