αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο εμβληματικό κτίριο από το οποίο έχουμε περάσει όλοι, στη συμβολή Κηφισίας & Κατεχάκη, βγαίνει στο σφυρί

Το εμβληματικό κτίριο από το οποίο έχουμε περάσει όλοι, στη συμβολή Κηφισίας & Κατεχάκη, βγαίνει στο σφυρί

Με τιμή πρώτης προσφοράς στα 3,9 εκατ. ευρώ βγαίνει στο σφυρί στις 28 Φεβρουαρίου το εμβληματικό ακίνητο στην συμβολή Κηφισίας και Κατεχάκη απέναντι από την πρεσβεία του Ισραήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες τον πλειστηριασμό πραγματοποιούν τρεις τράπεζες για οφειλή του ιδιοκτήτη του κτιρίου ύψους 200 χιλ. ευρώ.

Ιδιοκτήτης του ακινήτου, 5 επιπέδων και συνολικού εμβαδού 6.000 τ.μ., είναι ο ιδρυτής της πάλαι ποτέ κραταιάς βιομηχανίας και αλυσίδας επίπλων Neoset, Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης. Ως γνωστόν η επιπλοβιομηχανία πτώχευσε το 2014 το δίκτυο κατέρρευσε και τα ακίνητα της εκποιήθηκαν.

Το εν λόγω ακίνητο που είχε αποτελέσει το πρώτο σπίτι της συνδρομητικής τηλεόρασης Filmenet (σ.σ. για τους πολύ νεότερους, πρόγονος της Nova) στην συνέχεια είχε μετατραπεί σε έκθεση αυτοκινήτων ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε μείνει αναξιοποίητο.

Από το 2014 είχε μισθωθεί στην εταιρεία που διαχειρίζεται τα YAVA και λειτουργεί έως και σήμερα ως γυμναστήριο. Σε επικοινωνία που είχε το NEWS 24/7 με εκπρόσωπο της αλυσίδας γυμναστηρίων ανέφερε ότι η σύμβαση μίσθωσης που διαθέτουν είναι άνω των 10 ετών και ότι δεν επηρεάζεται από την εξέλιξη του πλειστηριασμού η λειτουργία του γυμναστηρίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − four =