αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ελληνικό brand ΓΑΙΑ έφτασε στην Times Square- Θα το δουν περίπου 90 εκατ. άνθρωποι

Το ελληνικό brand ΓΑΙΑ έφτασε στην Times Square- Θα το δουν περίπου 90 εκατ. άνθρωποι

Καθημερινά μέχρι και το τέλος Ιουνίου περίπου 90 εκατομμύρια άνθρωποι θα δουν ένα ελληνικό προϊόν στην πιο εμβληματική πλατεία του κόσμου. Ο λόγος για το πολυβραβευμένο, καινοτόμο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA FRESH της ελληνικής εταιρείας ΓΑΙΑ, το οποίο προβάλλεται καθημερινά, μέσα από δικό του «σημείο πώλησης», στην Times Square, το πιο πολυσύχναστο σημείο της Νέας Υόρκης, και έχει τύχει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής.

Και όχι τυχαία, καθώς το Cook’s Illustrated (που αποτελεί τη «βίβλο» των Αμερικανών foodies) μετά από έρευνα ενός έτους μέσα από 1.000 δείγματα ελαιόλαδων, ανέδειξε το GAEA FRESH, ως «America’s best premium EVOO». Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα της εταιρείας διανέμονται ήδη σε 20.000 σημεία πώλησης στις ΗΠΑ, ενώ για την καλύτερη διανομή και εμπορία των προϊόντων στη χώρα το 2015 ιδρύθηκε η GAEA NORTH AMERICA, μια ανεξάρτητη εταιρεία με έδρα το Μαϊάμι. Εκτός από τις ΗΠΑ όμως, η GAEA έχει παρουσία σε 30 συνολικά χώρες, με το 82% των πωλήσεών της να βρίσκεται στη διεθνή αγορά!

Η εξαγωγική επιτυχία δεν είναι τυχαία, καθώς η εταιρεία έδωσε από την αρχή ιδιαίτερη σημασία στην πολύ προσεκτική επιλογή των προμηθευτών της, με βάση την ποιότητα του προϊόντος αλλά και τις συνθήκες παραγωγής, συλλογής και επεξεργασίας, ενώ, έμφαση δίνεται στις μακροχρόνιες συνεργασίες με παραγωγούς από προστατευόμενες ονομασίες προέλευσης ελαιολάδου, όπως Σητεία, Χανιά, Καλαμάτα, Σπάρτη, Λέσβο και άλλες.

Ωστόσο, η ΓΑΙΑ προχωρά και σε καινοτομίες που έχουν στόχο τόσο την παρουσίαση νέων προϊόντων με την ίδια πάντα πολύ υψηλή ποιότητα, όσο και την περαιτέρω αναβάθμιση των προϊόντων που ήδη διαθέτει. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσίασε πρόσφατα το GAEA FRESH, το οποίο εμφιαλώνεται 3 ώρες έπειτα από τη συγκομιδή των ελιών, ενώ, διατηρώντας το προϊόν συνεχώς σε συνθήκες δροσιάς, καθώς και με την εισαγωγή αζώτου στο μπουκάλι, το αποτέλεσμα είναι ο καταναλωτής να απολαμβάνει το λάδι φρέσκο και γεμάτο με πλούσια αρώματα και γεύσεις, όπως ακριβώς τη στιγμή που βγαίνει από το ελαιοτριβείο.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η ΓΑΙΑ δημιούργησε και το πρώτο Olive Oil Bar στην Ελλάδα και μοναδικό στον κόσμο που προσφέρει πραγματική εκπαίδευση στον καταναλωτή για τη σωστή επιλογή, αλλά και την απόλαυση του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Το Olive Oil Bar βρίσκεται στον τρίτο όροφο του πολυχώρου ελληνικής γαστρονομίας Yoleni’s, στο κέντρο της Αθήνας, και οι επισκέπτες του μπορούν να μυηθούν στα μυστικά του ελαιόλαδου μέσα από τη διαδραστική, διασκεδαστική και εκπαιδευτική παρουσίαση, αλλά και δείπνα γευσιγνωσίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 5 =