αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο ελληνικό ξενοδοχείο που μπήκε μέσα στα 6 καλύτερα Historic Hotels στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Το ελληνικό ξενοδοχείο που μπήκε μέσα στα 6 καλύτερα Historic Hotels στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Στους 6 φιναλίστ για την ανάδειξη του καλύτερου ξενοδοχείου Historic Hotels στην Ευρώπη για το 2018, πέρασε το ελληνικό ξενοδοχείο Domus Renier Boutique Hotel (1608) στα Χανιά.

Τα βραβεία 2018 Historic Hotels Awards of Excellence αποτελούν αναγνώριση των καλύτερων ιστορικών ξενοδοχείων και ξενοδόχων από τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η τελετή απονομής των εφετινών βραβείων θα διεξαχθεί στο ιστορικό ξενοδοχείο The Broadmoor (1918) στο Colorado Springs, την 1η Νοεμβρίου 2018.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν ενώπιον του κοινού που θα παρευρεθεί, και θα αποτελείται από ιδιοκτήτες, υψηλά στελέχη διοίκησης ξενοδοχείων, ηγετικές προσωπικότητες από την τουριστική βιομηχανία και αντιπροσώπους ιστορικών ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο.

Οι φιναλίστ επιλέγονται από τη δεξαμενή αιτήσεων που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στα βραβεία, από ιστορικούς συντηρητές, προηγούμενους αποδέκτες βραβείων, ηγετικές προσωπικότητες της κοινότητας και τη διοίκηση της Historic Hotels of America and Historic Hotels Worldwide.

Image result for Domus Renier Boutique Hotel (1608)

Από το σύνολο των 200 ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο που έθεσαν υποψηφιότητα, οι φιναλίστ για τα βραβεία του 2018, στην κατηγορία Ευρώπη, είναι….

La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena, Curio Collection by Hilton (11ος αιώνας) | Σιένα, Ιταλία

Kinnitty Castle Hotel (1209) Birr, Ιρλανδία

Domus Renier Boutique Hotel (1608) Χανιά

Hilton Molino Stucky Venice (1884) Βενετία

Grand Hotel Tremezzo (1910) Κόμο

Fairmont Le Montreux Palace (1906) Montreux, Ελβετία

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 8 =