αρχικηVIRALΤο Ελληνικό νησί στο οποίο μπορείς να κάνεις «βασιλικές» διακοπές με 50 ευρώ την ημέρα

Το Ελληνικό νησί στο οποίο μπορείς να κάνεις «βασιλικές» διακοπές με 50 ευρώ την ημέρα

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ένα απ’ τα πιο περίεργα της ζωής μας. Η ευχή όλων είναι ότι μέχρι τότε θα έχουμε ξεμπερδέψει (έστω και προσωρινά) με τον κορωνοϊό για να απολαύσουμε 90 μέρες ήλιο, πριν επιστρέψουμε για τον δεύτερο γύρο της καραντίνας του Σωτήρη Τσιόρδα.

Φέτος λοιπόν τα κριτήριά μας για το νησί που θα επιλέξουμε αλλάζουν. Δεν μας νοιάζουν τα κοσμοπολίτικα μέρη, τα πάρτι και το βραδινό… ξεσάλωμα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρούμε ένα ήσυχο, οικονομικό και ασφαλές μέρος, όπου δεν θα είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο και δεν θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας τι θα συμβεί αν ο τύπος δίπλα προβεί στο απονενοημένο διάβημα να βήξει.

Όλες αυτές τις προϋποθέσεις τις πληροί και με το παραπάνω η Σκύρος. Ένα υπέροχο νησί, με παραλίες ήσυχες, με κρυστάλλινα νερά στις οποίες μπορείς να πας και με τα πόδια.

Όπως σημειώνει το Menshouse.gr, με 50 ευρώ τη μέρα μπάτζετ θα κάνεις βασιλικές διακοπές, θα ξεκουραστείς και το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεσαι είναι ο κορωνοϊός. Στη Σκύρο θα βρεις πολύ φτηνά και αξιοπρεπέστατα δωμάτια για να μείνεις είτε επιλέξεις Airbnb, είτε ενοικιαζόμενα.

Το φαγητό σου θα καλυφθεί ως επί το πλείστον από το Πέρασμα με τα ωραία του κρεατικά και τα μαγειρευτά. Με 12 ευρώ το πολύ θα φας και θα χορτάσεις.

Η Μανωλιά και οι Μουριές είναι ακόμα δύο πολύ γνωστές ταβέρνες. Το καφενείο-οινομαγειρείο Μπαρμπά Γιάννης και Μαρίτσα στη χώρα είναι ακόμα μια αξιοπρεπής επιλογή. Το βραδάκι πας για το Juicy ή τη Thalassa για cocktail ή ποτό. Με 8 ευρώ είσαι άρχοντας.

Για ένα πενθήμερο η Σκύρος είναι ο ιδανικός προορισμός. Και αν οι λέξεις μπορεί να μας μη σας πείθουν, είναι βέβαιο ότι θα σας πείσουν οι εικόνες. Απολαύστε υπέροχες παραλίες και κρατήστε την Σκύρο ψηλά στη λίστα με τα νησιά που θα επισκεφτείτε φέτος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 11 =