αρχικηVIRALΤο ελληνικό μπαρ που βρέθηκε μέσα στα 10 καλύτερα του κόσμου

Το ελληνικό μπαρ που βρέθηκε μέσα στα 10 καλύτερα του κόσμου

Εάν θεωρείται ότι τα μπαρ έχουν “σκληρή” πόρτα ακόμη πιο σκληρή είναι η πόρτα για τα ίδια όταν διεκδικούν μία θέση στα world’s 50 best bars του 2016. Το the Clumsies, στον αριθμό 30 της οδού Πραξιτέλους στην Αθήνα όχι μόνο κατάφερε να περάσει την σκληρή αυτή πόρτα αλλά να είναι και το μόνο στην δεκάδα που δεν βρίσκεται σε Νέα Υόρκη ή Λονδίνο. Συγκεκριμένα τα πέντε από τα δέκα βρίσκονται στο Λονδίνο, τα τέσσερα στην Νέα Υόρκη και από την ένατη θέση φιγουράρει το The Clumsies.

H ιστορία του The Clumsies ξεκινάει το 2012 όταν δύο μέχρι τότε άγνωστοι, ο Βασίλης Κυρίτσης (Greek World Class Winner 2012) και ο Νίκος Μπακούλης (Greek World Class Winner 2011) θα βρεθούν πίσω από την ίδια μπάρα. Στην συνέχεια ήρθαν σε επαφή με τρεις ακούραστους επαγγελματίες της εστίασης, τον Λευτέρη Γεωργόπουλο, τον Θάνο Τσουνάκα και τον Γιώργο Καίσαρη και όλα τα άλλα είναι ιστορία.

Όπως αναφέρει το News247.gr, το The Clumsies δεν είναι όμως το μόνο αθηναϊκό μπαρ που φιγουράρει στην λίστα του World’s 50 best bars για το 2016 καθώς στην 40 θέση συναντάμε το Baba Au Rum στο στενό της Κλειτίου. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι καλύτερο μπαρ στον πλανήτη το The Dead Rabbit στην Νέα Υόρκη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 7 =