αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο διάσημο videogame PUBG λανσάρει πίστα με θέμα την Σαντορίνη- Οι παίχτες θα κινούνται στα κυκλαδίτικα στενά

Το διάσημο videogame PUBG λανσάρει πίστα με θέμα την Σαντορίνη- Οι παίχτες θα κινούνται στα κυκλαδίτικα στενά

Αν ασχολείσαι με videogames μάλλον γνωρίζεις το παιχνίδι PUBG Mobile (Player Unknown’s Battlegrounds). Το online multiplayer παιχνίδι, στο οποίο οι παίχτες κινούνται σε διάφορους χάρτες και προσπαθούν… να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο.

Τώρα το δημοφιλές παιχνίδι θα αποκτήσει μία Ελληνική πίστα! Το σκηνικό θα βασίζεται στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με κύρια έμπνευση το νησί της Σαντορίνης. Οι παίχτες θα μπορούν να περιηγηθούν στο εικονικό ψηφιακό κυκλαδίτικο περιβάλλον με θέα το Αιγαίο.

Η ελληνική πίστα λανσάρεται για πρώτη φορά στην Κίνα, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για μία συνεργασία της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κίνας με την κινεζική  πολυεθνική εταιρεία Tencent (Shenzhen Tencent Computer Systems Company Limited), που στόχο έχει την προβολή της Ελλάδας σε περισσότερους από 46,5 εκατ. ακολούθους του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Η νέα ελληνική πίστα θα προωθηθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παιχνιδιού (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube & TikTok) σε 18 διαφορετικές γλώσσες, ενώ οι συνολικές προβολές, συμπεριλαμβανομένων των εγγεγραμμένων παιχτών αναμένεται να ξεπεράσουν τα 600 εκατ. views παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον ελληνικό οργανισμό τουρισμού, τα επικοινωνιακά οφέλη για τη χώρα μας είναι προφανή και πολλαπλά, λόγω της μεγάλης απήχησης του παιχνιδιού, του πρωτότυπου χαρακτήρα προβολής και της εκμετάλλευσης νέων πεδίων και πιθανών συνεργιών με τον μεγαλύτερο τεχνολογικό όμιλο της Κίνας.

Το PUBG Mobile κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 σε πάνω από 170 χώρες (εκτός Κίνας) και απότότε παραμένει το δημοφιλέστερο παιχνίδι παγκοσμίως, με περισσότερους από 1 δις μηνιαίους ενεργούς χρήστες, ενώ ανακηρύχθηκε Best Game από το Google Play & Apple Store.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 6 =