αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο διάσημο brand co-working χώρων «Spaces», έρχεται στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο

Το διάσημο brand co-working χώρων «Spaces», έρχεται στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο

Μια νέα άφιξη θα έχουμε στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο και είναι σίγουρο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων επιχειρηματιών, freelancers, digital νομάδων ή ακόμα και των λίγο μεγαλύτερων εταιριών. Το γνωστό brand co-working χώρων «Spaces», έρχεται στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο, όπως προαναγγέλλεται στο επίσημο site της εταιρίας. Πρόκειται για ένα brand που έχει τέτοιου είδους χώρους, σε πολλά μέρη του πλανήτη.

Τώρα έρχεται στην Ελλάδα. Που ακριβώς; Στην Ερμού. Όπως σημειώνει η Spaces, στους χώρους της «μπορείτε να εργαστείτε, να δείτε τα email σας και να συναντήσετε πελάτες. Συναναστραφείτε με τα άτομα που γνωρίζετε στο Spaces και αφήστε τον ενθουσιασμό τους να πυροδοτήσει το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Όταν πάλι θέλετε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά χάρη στο ασφαλές δίκτυο WiFi, με τη συντροφιά υπέροχου καφέ φτιαγμένου από barista».

Και συμπληρώνει: «Δεν έχει σημασία εάν χρειάζεστε λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα ή εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα, το Spaces μπορεί να προσφέρει ένα περιβάλλον με το ιδανικό μέγεθος για εσάς και την ομάδα σας. Ρυθμίστε το περιβάλλον σας όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα και βολευτείτε γνωρίζοντας ότι έχετε πρόσβαση στον ασφαλή χώρο σας 24/7 – με πλήρη πρόσβαση στο Business Club κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας».

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση σε μια από τις αίθουσες συνεδριάσεών μας σχεδιασμένες να διατηρούν την ομάδα ή τους πελάτες σας άνετους, δημιουργικούς και συγκεντρωμένους, και το προσωπικό θα διασφαλίσει ότι θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο που ανοίγει στην Αθήνα, στο email reception.ermou@spacesworks.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 6 =