αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο δαχτυλίδι που λειτουργεί ως ακουστικό και έχει συγκεντρώσει 174.000 δολάρια στο Kickstarter (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δαχτυλίδι που λειτουργεί ως ακουστικό και έχει συγκεντρώσει 174.000 δολάρια στο Kickstarter (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ακουστικά οστικής αγωγιμότητας δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά τελευταία βλέπουμε αρκετά ενδιαφέροντα projects που κερδίζουν τον θαυμασμό και την (οικονομική) στήριξη του κοινού. Ένα από αυτά είναι το Orii, το οποίο έχει καταφέρει να ξεπεράσει κατά πολύ τον στόχο του στο Kickstarter και ακόμη απομένουν 17 ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το Orii είναι ένα δαχτυλίδι στο μέγεθος ακουστικού Bluetooth, το οποίο φοράς στο δάχτυλο και ακουμπάς στο αυτί για να απαντάς σε κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο σου. Είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS, συνεργάζεται με τους αντίστοιχους ψηφιακούς βοηθούς και διαθέτει λαμπάκι LED για να ειδοποιεί τον χρήστη για εισερχόμενη κλήση. Είναι αδιάβροχο και προσφέρει αυτονομία για ομιλίας μίας ώρας ή 45 ώρες σε αναμονή.

Όπως προαναφέραμε, ο αρχικός στόχος των $30.000 έχει υπερκαλυφθεί ($170.000+), αλλά υπάρχουν διαθέσιμες early bird συσκευές σε τιμή $119. Οι αποστολές αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριου του 2018.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =