αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο γκάτζετ που μπορεί να μετατρέψει το Apple Watch σε μια μινιατούρα Macintosh

Το γκάτζετ που μπορεί να μετατρέψει το Apple Watch σε μια μινιατούρα Macintosh

Κατασκευασμένο από σιλικόνη για να αποτρέπει τη δημιουργία γρατσουνιών στο Apple Watch, το W3 stand κρατά τον φορτιστή σε τέτοια γωνία ώστε η επιφάνεια του ρολογιού να ταιριάζει με την οθόνη της μινιατούρας του Macintosh. Μέσω της χρήσης της λειτουργίας «Nightstand», η ημερομηνία και η ώρα του Apple Watch είναι προσανατολισμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να δίνει την ψευδαίσθηση ενός πλήρως λειτουργικού Macintosh.

Να σημειωθεί ότι το stand δεν είναι ακριβώς καινούργιο, υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικούς μήνες. Η ανακοίνωσή του από την Elago, έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισε να γίνεται αρκετά δημοφιλές. Είναι διαθέσιμο στις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου, έναντι του ποσού των $13.49, όπως σημειώνει το Digitallife.gr.

Έχοντας κάνει το αρχικό του ντεμπούτο το 1984, το Macintosh ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα στην ιστορία της Apple. Αποτελούσε τον πρώτο υπολογιστή που έκανε χρήση ενός γραφικού περιβάλλοντος με ποντίκι, κάτι που θα έφερνε την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιούσαμε τους υπολογιστές στο μέλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =