αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Γαλλικό brand ξενοδοχείων ibis Styles έρχεται στην Ελλάδα- Τι αναμένεται να δούμε

Το Γαλλικό brand ξενοδοχείων ibis Styles έρχεται στην Ελλάδα- Τι αναμένεται να δούμε

O διεθνής γαλλικός όμιλος ξενοδοχείων AccorHotels ανακοίνωσε την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα με την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία Polis H.M. S.A για τη ανάπτυξη του πρώτου ξενοδοχείου ibis Styles.

AdTech AdΤα ibis Styles, είναι μια διεθνής αλυσίδα 367 μη τυποποιημένων ξενοδοχείων γνωστά για το ξεχωριστό design τους. Τα ibis Styles βρίσκονται συνήθως στην καρδιά των πόλεων ή σε σημεία με έντονη δραστηριότητα και προσφέρουν all-inclusive πακέτα, με το πρωινό και την πρόσβαση στο internet να περιλαμβάνονται στην τιμή δωματίου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση για την έλευση με βασικές αξίες την απλότητα, τη διαδραστικότητα, την ποιότητα και τη ζωντάνια, τα ibis Styles έχουν το καθένα τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα που χαρακτηρίζεται από τον ιδιαίτερο μοντέρνο σχεδιασμό, τη φωτεινότητα, τα χρώματα και τη θετική ενέργεια.

Όπως σημειώνει το News247.gr, το πρώτο ibis Styles της Ελλάδας με 72 δωμάτια αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του καλοκαιριού στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου του Ηράκλειου της Κρήτης, από τρεις παιδικούς φίλους οι οποίοι, στις αρχές της δεκαετίας του ’70 έπαιζαν στα πλακόστρωτα σοκάκια γύρω από τη συγκεκριμένη γειτονιά όταν ακόμα λειτουργούσε εκεί εργοστάσιο κρητικής σταφίδας. Σήμερα, μερικές δεκαετίες αργότερα, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν ένα κοινό όραμα: την ανάδειξη της σύγχρονης πλευράς της πόλης του Ηρακλείου και του μοναδικού ιστορικού παρελθόντος της μέσα από τη φιλοξενία.

Το ibis Styles Heraklion Central Hotel βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το λιμάνι. Μια ιδιωτική πλατεία και ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο είναι η πρώτη εικόνα κατά την είσοδο στο ξενοδοχείο. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται μπουτίκ και ιδιωτικός υπόγειος χώρος στάθμευσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =