αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο βιογραφικό 1 σελίδας που χωράει προϋπηρεσία, Εκπαίδευση και Skills. Και μπορείς να το «αντιγράψεις» (Εικόνα)

Το βιογραφικό 1 σελίδας που χωράει προϋπηρεσία, Εκπαίδευση και Skills. Και μπορείς να το «αντιγράψεις» (Εικόνα)

Όπως λένε αρκετοί ειδικοί, στην εποχή μας η ιδανική έκταση βιογραφικού είναι η 1 σελίδα. Σκέψου ότι πλέον οι HR Managers έχουν μπροστά τους αμέτρητα βιογραφικά. Και «σκανάρουν» το κάθε ένα από αυτά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Αποφασίζοντας έτσι για το αν θα σε καλέσουν για συνέντευξη. Κάτι που φυσικά ισχύει και στην Ελλάδα της κρίσης, όπου μόλις ανοίγει μια θέση καταφθάνουν αμέτρητα βιογραφικά.

Το πρακτικό ερώτημα που έχουν πολλοί υποψήφιοι είναι «πως μπορείς να χωρέσεις όλες τις πληροφορίες που θες, μέσα σε μόλις 1 σελίδα». Και όμως αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους- το έχουμε ξανά συζητήσει άλλωστε εδώ στο It’s Possible. Παρακάτω θα δεις ακόμα ένα μοντέλο βιογραφικού, και όλα χωράνε μέσα σε μια σελίδα. Η προϋπηρεσία, η Εκπαίδευση, τα skills, αλλά και μια σύντομη εισαγωγή για εσένα.

Στο κομμάτι της προυπηρεσίας βλέπουμε μόνο δύο εταιρίες στο παρακάτω μοντέλο. Εσύ μπορείς να βάλεις περισσότερες- περιορίζοντας ίσως λίγο τις πληροφορίες που αφορούν την κάθε θέση, για να τις χωρέσεις όλες.

https://i-h2.pinimg.com/564x/6d/60/9f/6d609f8e6488f918e34264fa6c756024.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 2 =