αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο βιογραφικό της Marissa Mayer χωρά σε 1 σελίδα. Και μπορείς, περίπου, να αντιγράψεις το ίδιο μοντέλο (Εικόνα)

Το βιογραφικό της Marissa Mayer χωρά σε 1 σελίδα. Και μπορείς, περίπου, να αντιγράψεις το ίδιο μοντέλο (Εικόνα)

Η Marissa Mayer είναι μια γυναίκα που έχει καταγράψει την δική της διαδρομή στον χώρο της επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας. Οι περισσότεροι από εμάς την γνωρίζουμε από τη μακρά θητεία της ως CEO της Yahoo. Η ίδια δεν βρίσκεται πλέον σε αυτή τη θέση, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως διαμορφώνει το βιογραφικό της, σύμφωνα με το μοντέλο που έφτιαξε η εταιρία EnhanCV.

Όπως θα δεις στην παρακάτω εικόνα, αυτό χωρά σε μόλις μια σελίδα. Το ιδανικό μέγεθος κατά πολλούς HR Managers, Όπως θα δεις όλα παρουσιάζονται με ξεκάθαρο τρόπο. Η προϋπηρεσία, τα επαγγελματικά κατορθώματα, οι σπουδές. Τι δεν θα έπρεπε ίσως να κρατήσεις; Το «πως περνά την ημέρα» της. Όπως έχει πει η ίδια η Marissa Mayer, «αν έλεγα πως περνούσα την ημέρα μου, όταν ξεκίναγα την καριέρα μου, η καριέρα μου δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ». Με απλά λόγια αν είσαι στο ξεκίνημα σου και η ημέρα σου δεν είναι τόσο «επαγγελματική» μην το συμπεριλάβεις στο βιογραφικό σου.

https://content.linkedin.com/content/dam/business/talent-solutions/global/en_us/blog/2019/01/Marrisa-Mayer-resume.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 11 =