αρχικηVIRALΤο βιβλιοπωλείο που φιλοξενεί γάτες και οι πελάτες μπορούν να υιοθετήσουν μία

Το βιβλιοπωλείο που φιλοξενεί γάτες και οι πελάτες μπορούν να υιοθετήσουν μία

Μια ιδιαίτερη ιδέα εφαρμόζει ένα βιβλιοπωλείο στον Καναδά. Πρόκειται για το Otis & Clementine’s Books and Coffee. Είναι ένα διαφορετικό κατάστημα διότι ακολουθεί μια πρωτοποριακή προσέγγιση: προσπαθεί να πείσει τους πελάτες του να υιοθετήσουν γατάκια. Όταν οι πελάτες μπαίνουν για να ψάξουν για ένα καλό ανάγνωσμα ή να απολαύσουν τον καφέ τους παρέα με βιβλία, παρατηρούν κάτι ασυνήθιστο. Ή μάλλον κάτι ασυνήθιστα αξιολάτρευτο.

Στο βιβλιοπωλείο περιφέρονται παντού γατάκια, τα οποία έχουν βρει καταφύγιο στους καναπέδες, στις πολυθρόνες και στα ράφια των βιβλιοθηκών. Το καλύτερο όμως απ’ όλα είναι ότι οι πελάτες μπορούν να υιοθετήσουν οποιοδήποτε γατάκι από το βιβλιοπωλείο και να του δώσουν το ζεστό σπιτικό που του αξίζει.

https://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/otis-clementines-books-coffee-cats-fb2-png__700.jpg

Ωστόσο, δεν παίρνεις απλά ένα γατάκι… και φεύγεις. Υπάρχει μια διαδικασία που ακολουθείται. Η ομάδα διάσωσης και το καταφύγιο από το οποίο προέρχονται διαχειρίζεται ολόκληρη τη διαδικασία και ο βιβλιόφιλος που το αποφασίζει χρειάζεται να πληρώσει για τα ιατρικά έξοδα του ζώου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ωραία ιδέα που ίσως θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην χώρα μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =