αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο αυτοκίνητο του Google Street View εντοπίστηκε σε δρόμο στο Περιστέρι (ΦΩΤΟ)

Το αυτοκίνητο του Google Street View εντοπίστηκε σε δρόμο στο Περιστέρι (ΦΩΤΟ)

Πριν μερικές ημέρες γράφαμε την είδηση: Φέτος το καλοκαίρι τα αυτοκίνητα του Google Street View επιστρέφουν στους δρόμους της Ελλάδας. Τους επόμενους μήνες θα κάνουν πολλές διαδρομές στη χώρα, με στόχο να τις φωτογραφίσουν εκ νέου ώστε να ανανεωθούν τα δεδομένα για τις πόλεις, τους δρόμους και τις εθνικές οδούς στην πλατφόρμα του Google Street View.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, χάρη στο Google Street View, o κόσμος έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τις περισσότερες ελληνικές πόλεις, πάρα πολλά αρχαία μνημεία και ιερούς τόπους, καθώς και φυσικά μνημεία, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών δρυμών. Η Google αναγνωρίζει ότι, με τον καιρό, η πολεοδομία μέσα και γύρω από τις πόλεις αλλάζει και εξελίσσεται, συνεπώς πρέπει και η απεικόνισή της να ανανεώνεται τακτικά. Η νέα απεικόνιση θα βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν το δρόμο τους ευκολότερα μεταξύ διαφορετικών προορισμών. Το Street View προσφέρει οπτική 360 μοιρών των δρόμων καθώς και των φυσικών και πολιτιστικών μνημείων.

Τώρα το peristerinews.gr εντόπισε το αυτοκίνητο της Google να κινείται σε δρόμο στο Περιστέρι και να χαρτογραφεί την περιοχή. Να και η σχετική φωτογραφία:

https://i1.wp.com/www.peristerinews.gr/wp-content/uploads/2021/06/google_street_view_2.jpg?w=1200&ssl=1
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 2 =