αρχικηVIRALΤο αστρονομικό ποσό που κερδίζει ο Κριστιάνο από χορηγούμενα posts στο Instagram

Το αστρονομικό ποσό που κερδίζει ο Κριστιάνο από χορηγούμενα posts στο Instagram

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χρειάζεται πια το ποδόσφαιρο για να κερδίσει χρήματα. Ο 34χρονος σταρ της Γιουβέντους κερδίζει περισσότερα χρήματα από το instagram, παρά από το ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με έρευνα του social media agency Hopper HQ, ο Πορτογάλος κερδίζει ετησίως 47.800.000 δολάρια από χορηγούμενα instagram posts, ενώ οι ετήσιες αμοιβές του, όπως προκύπτουν από το συμβόλαιό του με τη ‘γηραιά κυρία’, αγγίζουν τα 34 εκατομμύρια.

Ο διεθνής super star είναι πια ένα pop icon, ένας υπερήρωας των πόλεων που προσφέρει θέαμα εφάμιλλης αξίας αυτού που προσφέρει ένας καλός ηθοποιός του θεάτρου ή του σινεμά. Επίσης, διαθέτει το πιο δημοφιλές instagram account παγκοσμίως. Ο Λιονέλ Μέσι και η Κάιλι Τζένερ ακολουθούν τον Ρονάλντο από απόσταση, συνθέτοντας το ‘χρυσό’ top-3 της δημοφιλούς social media πλατφόρμας. Ακόμα και μια εικόνα από το καθημερινό, υπέρ-απλό μεσημεριανό του ή από έναν πανηγυρισμό ύστερα από την επίτευξη κάποιου γκολ κοστίζει (πολύ) ακριβά.

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της εταιρείας Hopper στο Business Insider, τα πιο δημοφιλή brands παγκοσμίως βρίσκονται σε μόνιμο ανταγωνισμό, σε ένα σαφάρι προσφορών που αγγίζουν το 1.000.000 δολάρια, ώστε να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την τεράστια απήχηση του Ρονάλντο στο instagram. Από την άλλη, ο ποδοσφαιρικός ‘αντίπαλος’ για το θρόνο του GOAT, ο Μέσι, έχει ετήσια κέρδη από εμπορικές συμφωνίες για το instagram που αγγίζουν τα 23.300.000 δολάρια, δηλαδή περίπου στο μισό εκείνων του Ρονάλντο.

Πηγή: Contra.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 13 =