αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο «Ασημένιο Βέλος» επέστρεψε… στην Ιταλία μετά τη ΔΕΘ

Το «Ασημένιο Βέλος» επέστρεψε… στην Ιταλία μετά τη ΔΕΘ

Στην Ιταλία βρίσκεται ήδη το «Ασημένιο Βέλος», το τρένο που αναμένεται να συνδέσει την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με χρονική διάρκεια ταξιδιού κάτω από τις 3,5 ώρες. Το τρένο έκανε δρομολόγια εν όψει της ΔΕΘ πριν μερικές ημέρες, ωστόσο επέστρεψε στον «τόπο καταγωγής» του, αφού το ελληνικό δύκτιο δεν είναι ακόμα πλήρως έτοιμο για να ξεκινήσουν να κανονικά δρομολόγια.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε

Το τραίνο ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να εκτελέσει δοκιμαστικά δρομολόγια επί του υπάρχοντος σιδηροδρομικού δικτύου. Η απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την παρουσίαση του συρμού στη ΔΕΘ ελήφθη στο πλαίσιο της επικείμενης αναβάθμισης των υπηρεσιών της εταιρείας, που θα υλοποιηθεί με την ολοκλήρωση των έργων υποδομής. Εξάλλου, οι καινοτομίες και εξαγγελίες μελλοντικών προϊόντων και υπηρεσιών είθισται να γίνονται στο πλαίσιο κλαδικών ή γενικών εκθέσεων.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαβεβαιώνει άπαντες ότι το τροχαίο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των έργων υποδομής θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση των δρομολογίων στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Επίσης, σε ό,τι αφορά στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών εντός του συρμού, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλώνει ότι ουδεμία «έκπτωση» πρόκειται να κάνει σε αυτές τις υπηρεσίες, που οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να βιώσουν στο πρώτο ταξίδι του “Ασημένιου Βέλους”.

Στόχος μας παραμένει να γίνει το τραίνο «Πρώτη Επιλογή» στη μετακίνηση μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης και είμαστε απαρέγκλιτα προσηλωμένοι στον στόχο αυτόν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 16 =