αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο απόλυτο εγχειρίδιο: Πως να φτιάξεις βίντεο στο Facebook και να «απογειώσεις» την επιχείρηση σου

Το απόλυτο εγχειρίδιο: Πως να φτιάξεις βίντεο στο Facebook και να «απογειώσεις» την επιχείρηση σου

Είναι γνωστό, ότι εδώ και αρκετό καιρό, το Facebook παροτρύνει τους χρήστες του να ανεβάζουν βίντεο. Και τα προωθεί αρκετά στo news feed. Αυτό είναι κάτι που πρέπει σίγουρα να αξιοποιήσεις, αν είσαι νέος επιχειρηματίας. Μπορείς να «πιάσεις» νεανικό κοινό (και όχι μόνο), ενώ δεν θα ξοδέψεις μια περιουσία.

Για να καταφέρεις να βοηθήσεις την επιχείρηση σου με αυτό τον τρόπο, αρκεί να ακολουθήσεις κάποια απλά tips. Ναι, όπως σε όλα τα πεδία του μάρκετινγκ, έτσι και εδώ τα πράγματα δεν γίνονται στην τύχη.

Στο γράφημα- γίγας που ακολουθεί, το οποίο δημιούργησε η αμερικανική Business Backer, θα δεις όλες τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Καταρχήν, το ιδανικό είναι να φτιάξεις ένα βίντεο 2 λεπτών ή μικρότερο. Τα μεγάλα βίντεο δεν «τραβάνε» στο ίντερνετ. Ανέβασε βίντεο απευθείας στο FB και όχι μέσα από άλλες πλατφόρμες όπως το Youtube. Αυτά που έχουν μεγαλύτερη πέραση είναι τα βίντεο με tips και how to. Μια ακόμα καλή συμβουλή, είναι να τραβάς βίντεο με «όρθιο» πλάνο και όχι «πλαγιαστό». Σκέψου ότι αρκετοί το βλέπουν από φορητές συσκευές.

Small Business Facebook Video Marketing

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =