αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις για 1 χρόνο στη Ν. Υόρκη κάνοντας πρακτική άσκηση

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις για 1 χρόνο στη Ν. Υόρκη κάνοντας πρακτική άσκηση

To Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δίνει την ευκαιρία σε τέσσερις (4) Έλληνες να ζήσουν ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη και να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA)!

Οι θέσεις είναι διαθέσιμες στα παρακάτω τμήματα του Μουσείου: Department of Film, International Program, Public Programs,
Research and Development και η διαδικασία των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί ως τις 7 Ιουνίου 2019.

Δυνατότητα αίτησης για την πρακτική άσκηση έχουν πρόσφατοι απόφοιτοι με πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Το μουσείο μάλιστα ενθαρρύνει υποψήφιους από διάφορους κλάδους να υποβάλουν αίτηση, ενώ τα ανάλογα προσόντα για την κάθε θέση αναφέρονται αναλυτικά στη σελίδα του MoMA.

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης θα είναι από τις 9 Σεπτεμβρίου 2019 και θα κρατήσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2020. Οι αποδοχές θα είναι $32,000 (χωρίς τους φόρους-κρατήσεις) με $2,000 επιπλέον για την κάλυψη εξόδων εγκεκριμένου ταξιδιού που θα εξυπηρετεί την έρευνα του ασκούμενου και θα εντάσσεται στο πεδίο των επιστημονικών του ενδιαφερόντων. Προσφέρεται ακόμη υγειονομική κάλυψη και δύο εβδομάδες διακοπές. Οι επιλεγέντες θα ανακοινωθούν στις 10 Αυγούστου.

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης για νέους από την Ελλάδα θεσπίστηκε το 2013, ως μέρος της πρωτοβουλίας του ΙΣΝ για την Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων, συνολικού ύψους €100 εκατομμυρίων, η οποία έχει ως στόχο τη δημιουργία ευκαιριών για τη νέα γενιά της χώρας, που έχει πληγεί έντονα από την ανεργία. Έκτοτε, 12 ασκούμενοι έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα, μαθητεύοντας σε διάφορα τμήματα του μουσείου, όπως το Τμήμα Εκπαίδευσης, Κινηματογράφου, και Έρευνας και Ανάπτυξης, μεταξύ άλλων.

Το ΙΣΝ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, για την οποία αποκλειστικά αρμόδιο και υπεύθυνο είναι το MoMA.

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =