αρχικηVIRALΤο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προφέρει υποτροφίες για τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προφέρει υποτροφίες για τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) παρουσίασε το Πρόγραμμα Υποτροφιών για δημοσιογράφους από την Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia, στις ΗΠΑ.  

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος και σύμβουλος του ΙΣΝ, Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου, ενώ υπότροφοι του Προγράμματος μοιράστηκαν την εμπειρία και τις εντυπώσεις από τη συμμετοχή τους σε αυτό, καθώς και τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στον χώρο της δημοσιογραφίας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Το Πρόγραμμα εντάσσεται σε μία ευρύτερη προσπάθεια του ΙΣΝ για ενίσχυση της δημοσιογραφίας, αναγνωρίζοντας ότι, η αντικειμενική δημοσιογραφία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών και κατ’ επέκταση την ομαλή λειτουργία μίας δημοκρατικής κοινωνίας και απευθύνεται σε νέους αλλά και πιο έμπειρους δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα.  

Οι υποτροφίες αφορούν τα παρακάτω προγράμματα της Σχολής Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia: Εργαστήρι Παραγωγής Βίντεο, Πρόγραμμα Ερευνητικής Δημοσιογραφίας και Πρόγραμμα Κωδικοποίησης & Ανάλυσης Δεδομένων [Lede].

Οι υποτροφίες του ΙΣΝ είναι πλήρεις και καλύπτουν το κόστος διδάκτρων, καθώς και τα έξοδα μετάβασης στις ΗΠΑ, τοπικών μετακινήσεων, διαμονής και διατροφής κατά τη διάρκεια του Προγράμματος.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως την 1η Μαρτίου 2019.

Το ΙΣΝ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, για την οποία αποκλειστικά αρμόδιο και υπεύθυνο είναι το Πανεπιστήμιο Columbia.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών του ΙΣΝ στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης, παρακαλούμε δείτε εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × three =