αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανοίγει θέσεις αμειβόμενης πρακτικής (Λίστα)

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανοίγει θέσεις αμειβόμενης πρακτικής (Λίστα)

Θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης ανοίγει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι αιτήσεις θα ανοίξουν τα επόμενα 24ωρα, και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου. «Μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής παύσης του προγράμματος πρακτικής άσκησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε σε θέση να το ενεργοποιήσουμε και πάλι. Πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα, να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες για τη ζωή τους, στο πλαίσιο ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος, και να συμβάλουν με τις πολύτιμες και φρέσκιες ιδέες τους. Αυτό ακριβώς επιδιώκουμε να τους προσφέρουμε μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης του ΙΣΝ» σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Με το ΊΣΝ να συμπληρώνει: «Στο ΙΣΝ προσφέρουμε έναν περιορισμένο αριθμό θέσεων αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε υποψήφιους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κλάδο των κοινωφελών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, και να γίνουν μέρος μίας μεγάλης ομάδας ετερόκλητων ανθρώπων που προσπαθούν να δημιουργήσουν μία καλύτερη κοινωνία για όλους».

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τα παρακάτω προσόντα:

  • Υπευθυνότητα και ακεραιότητα
  • Κίνητρο και διανοητική περιέργεια
  • Κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Ενδιαφέρον να εργαστούν σε κοινωφελές ίδρυμα
  • Άνεση στον γραπτό και προφορικό λόγο στα αγγλικά και στα ελληνικά
  • Επαρκείς δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • Ικανότητα να εργάζονται σε ένα ευέλικτο και δυναμικό περιβάλλον
  • Άλλα προσόντα, ανάλογα με την εκάστοτε θέση πρακτικής άσκησης. (Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προαπαιτούμενα κάθε θέσης, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Περιγραφή Θέσεων Πρακτικής Άσκησης στην online αίτηση του ΙΣΝ, η οποία θα είναι ενεργή στις 15 Μαρτίου).

Θέσεις στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης ΙΣΝ:

Η Φόρμα Αίτησης θα είναι ενεργή στις 15 Μαρτίου 2022 με την έναρξη του open call. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, συμπληρώνοντας τη σχετική Φόρμα εδώ, μέχρι τις 5 Απριλίου 2022.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =