αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος άνοιξε 34 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής- Που μπορείς να κάνεις online αίτηση

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος άνοιξε 34 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής- Που μπορείς να κάνεις online αίτηση

To Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) καλωσορίζει νέους στην Αθήνα για μία τετράμηνη πρακτική άσκηση, δύο φορές τον χρόνο, από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο κι από τον Οκτώβριο έως το Φεβρουάριο.

Φέτος προσφέρει 34 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στο ίδιο το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και σε επιμέρους τμήματα του και συνεργαζόμενους φορείς.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη φθινοπωρινή – χειμερινή περίοδο (1 Οκτωβρίου 2024 – 31 Ιανουαρίου 2025) ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου 2024 και ώρα 10:00 το πρωί. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της διαδικασίας στις 2 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι 34 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης κατανέμονται ως εξής:

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Θέσεις στα Τμήματα του ΙΣΝ:

  • Διεύθυνση Δωρεών: Έως 3 Θέσεις
  • Διεύθυνση Επικοινωνίας: Έως 2 Θέσεις
  • Διεύθυνση Τεχνικών Δωρεών: Έως 1 Θέση
  • Διεύθυνση Πληροφορικής: Έως 1 Θέση
  • Νομική Διεύθυνση: Έως 1 Θέση

Συνεργαζόμενοι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί / Αδελφοί Κοινωφελείς Οργανισμοί

  • Αναγέννηση & Πρόοδος: Έως 6 Θέσεις
  • Vamvakou Revival: Έως 2 Θέσεις

(Αυτή η πρακτική άσκηση λαμβάνει χώρα στο χωριό της Βαμβακούς, στο νομό Λακωνίας)

Σημαντικοί δωρεοδόχοι οργανισμοί του ΙΣΝ

  • Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ): Έως 6 Θέσεις
  • Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ): Έως 6 Θέσεις
  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ): Έως 6 Θέσεις

Επίλεξε τη θέση που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα, στα ενδιαφέροντα και στα μελλοντικά σας σχέδια. Ετοιμαστείτε να ασχοληθείτε ενεργά, να παρατηρήσετε, να μάθετε, να συναντήσετε ανθρώπους, να συζητήσετε, να μοιραστείτε ιδέες και να οικοδομήσετε το μέλλον σας.

Αξιολόγηση σε τρία στάδια

Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο αξιολογούνται τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων και οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο της αίτησης, ώστε να δημιουργηθεί η λίστα με τους προκρινόμενους (shortlist). Στο δεύτερο στάδιο διενεργούνται διαδικτυακές συνεντεύξεις των υποψηφίων από ολιγομελείς επιτροπές των εργαζομένων στο ΙΣΝ, ανάλογα με το τμήμα προτίμησης των αιτούντων και στο τρίτο στάδιο πραγματοποιείται η τελική επιλογή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

Τα κριτήρια αξιολόγησης αφορούν το ενδιαφέρον που εκδηλώνουν οι αιτούντες, το συσχετισμό με τη θέση και την κουλτούρα του οργανισμού και τη φαινομενική επίδραση που θα έχει η πρακτική άσκηση στην πορεία της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής τους.

Το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι νέοι άνθρωποι να απασχοληθούν επαγγελματικά στον μη κερδοσκοπικό, κοινωφελή τομέα αποτελεί για εμάς σταθερή πηγή έμπνευσης, και πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να αξιολογηθεί, με την προοπτική να αποκτήσει σχετική εμπειρία στον τομέα. Η διαδικασία αξιολόγησης αποτυπώνει την πεποίθησή μας σχετικά με την πρόσληψη υποψηφίων από διαφορετικά υπόβαθρα που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της επαγγελματικής τους πορείας, ενώ, παράλληλα, εναρμονίζεται με το έργο του ΙΣΝ στο σύνολό του, που έχει ως αποστολή την ενίσχυση της ισότιμης πρόσβασης σε ευκαιρίες για όλους.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Αν έχετε υποβάλει ξανά αίτηση στο παρελθόν και δεν είχατε επιλεγεί, μπορείτε να υποβάλεις εκ νέου αίτηση.

Να σημειωθεί ότι όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, καθώς και κάθε απαιτούμενη έκδοση άδειας εργασίας ή βίζας είναι ευθύνη του ασκούμενου.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τις θέσεις πρακτικής στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πατώντας εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =