αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ήξερες; Στην Αθήνα υπάρχει delivery για cocktails

Το ήξερες; Στην Αθήνα υπάρχει delivery για cocktails

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να έχεις όποιο cocktail θέλεις στην πόρτα του σπιτιού σου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας; Αυτόν τον καινούριο τρόπο πιοτού λανσάρει με υπερηφάνεια το μπαρ TYCO (Take Your Cocktail Out) το οποίο άνοιξε στον πανέμορφο πεζόδρομο της Ρόμβης το περασμένο καλοκαίρι και από την αρχή σου προσέφερε την δυνατότητα να πάρεις το cocktail σου στο χέρι όσο απολαμβάνεις μία υπέροχη αθηναική βόλτα. Τώρα πλέον θα προσγειώνεται και ακριβώς στο σημείο που βρίσκεσαι!

Όπως διαβάζουμε στην Athens Voice, οι κούριερ του μαγαζιού είναι όλοι τους έμπειροι ποδηλάτες, ετοιμότατοι να «βάλουν φωτιά» στα πετάλια τους για να παραδώσουν το ποτό σου ακόμα δροσερό και λαχταριστό σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Ουσιαστικά δηλαδή φτάσαμε στην εποχή που μπορούμε να έχουμε μονίμως ένα ποτό στο χέρι, ανεξαρτήτως μέρους και στιγμής και νομίζω πως αυτό είναι συγκινητικό και υπέροχο.

Μέσα στα μελλονικά πλάνα του TYCO είναι προφανώς να επεκταθεί και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας και να προσφέρει απόλαυση (και μία ευχάριστη ζαλάδα) σε όλο και περισσότερο κόσμο. Το καλύτερο κομμάτι σε όλο αυτό είναι οι εξαιρετικές τιμές, κινούμενες στα 5 ευρώ ή ακόμα χαμηλότερες αν επιλέξεις κάτι χωρίς αλκόολ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =