αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο έργο προχωρά: Ξεκινούν τα κύρια έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Το έργο προχωρά: Ξεκινούν τα κύρια έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Υπεγράφη η απόφαση που “δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τα έργα” στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παρουσία του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, Αλέξανδρου Φλαμπουράρη, και με εισήγηση της γενικής γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας Θεοπίστης Πέρκα, υπεγράφη σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που αφορά στην έγκριση χωροθέτησης του επενδυτικού σχεδίου αξιοποίησης του ακινήτου “Αστέρας Βουλιαγμένης” στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Την απόφαση συνυπογράφουν οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου, Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

“Η πράξη αυτή”, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του υπουργού Επικράτειας Αλέκου Φλαμπουράρη, “δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα, ώστε πολύ γρήγορα να επαναλειτουργήσει το συγκρότημα καλύπτοντας πολλές εκατοντάδες θέσεις εργασίας”.

Σημειώνεται ότι έως σήμερα σε εξέλιξη βρίσκονται οι πρόδρομες εργασίες που απαιτούνται για την ανακατασκευή του ξενοδοχείου.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − two =