αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το έκανα από φτώχεια»: Γιαγιά έκλεψε τρόφιμα από τα LIDL. Η αλυσίδα της έκανε μήνυση (BINTEO)

«Το έκανα από φτώχεια»: Γιαγιά έκλεψε τρόφιμα από τα LIDL. Η αλυσίδα της έκανε μήνυση (BINTEO)

Μία 70χρονη γιαγιά πιάστηκε να κλέβει τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ της Αττικής, με την εταιρία να καλεί την αστυνομία και να της υποβάλει μήνυση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η γιαγιά έβαλε στην τσάντα της κρέας και τυρί αξίας 30-40 ευρώ το περασμένο Σάββατο (12/2). Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε από υπαλλήλους, με τους πελάτες του σούπερ μάρκετ να αντιδρούν στη σύλληψη και να ζητούν να μην πάει αυτόφωρο, προσφερόμενοι μάλιστα να πληρώσουν εκείνοι τα 30 ευρώ.

Ο προϊστάμενος του σούπερ μάρκετ είπε ότι έχει πολύ αυστηρές εντολές και κάλεσε αστυνομία. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τη γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα, όπου φέρεται να είπε ότι «από φτώχεια τα έκανα όλα αυτά».

Η ηλικιωμένη φαίνεται να έχει στεγαστικό δάνειο και ρύθμιση δανείου με υψηλή δόση, με τα χρήματα της σύνταξης που λαμβάνει να μην αρκούν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, γείτονες της γυναίκας πήγαν στο σούπερ μάρκετ και ζήτησαν να αποσυρθεί η μήνυση, ωστόσο η επιχείρηση αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι πολιτική της να μην αποσύρει τέτοιου είδους μηνύσεις.

«Η γιαγιά πήρε 3 χάπια μαζί, προσπαθεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει ντροπή και φοβάται μη φτάσει στα αυτιά των παιδιών αυτός ο διασυρμός. Θα κάνω ότι μπορώ για να καθαρίσω την υπόθεση. Δεν θα περάσω ποτέ από τη συγκεκριμένη αλυσίδα του σούπερ μάρκετ», λέει γειτόνισσα της 70χρονης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ίλιον, ο δήμος θα προσπάθήσει να πείσει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να αποσύρει τη μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος της ηλικιωμένης.

Όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε κατάστημα των LIDL. Με το hashtag #cancel_LIDL να ανεβαίνει γρήγορα μέσα στα top trends στο ελληνικό Twitter. Έντονες είναι οι αντιδράσεις από πολλούς χρήστες.

UPDATE

Τα Lidl αποσύρουν την μήνυση προς την γιαγιά, μετά τις αντιδράσεις- H ανακοίνωση της αλυσίδας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + thirteen =