αρχικηVIRALΤο έκαναν influencers: Πόσο κοστίζει να ενοικιάσεις ένα στούντιο που μοιάζει… με ιδιωτικό αεροπλάνο (ΦΩΤΟ)

Το έκαναν influencers: Πόσο κοστίζει να ενοικιάσεις ένα στούντιο που μοιάζει… με ιδιωτικό αεροπλάνο (ΦΩΤΟ)

Στον θαυμαστό κόσμο των influencers δεν είναι όλα ακριβώς όπως φαίνονται και σίγουρα δεν είναι όλα τόσο τέλεια. Στα social media οι περισσότεροι χτίζουν ένα προφίλ πολύ διαφορετικό απ’ αυτό που υπάρχει στην πραγματικότητα λέγοντας ψέματα.

Για παράδειγμα, μπορεί εσύ να βλέπεις μια γυναίκα με εκατομμύρια followers να ποζάρει μέσα από το ιδιωτικό πολυτελές αεροπλάνο της στο Instagram και αυτό ουσιαστικά να είναι ένα σκηνικό ενός στούντιο. Καμία σχέση δηλαδή με αληθινό private jet!

Ενα τέτοιο στούντιο που μοιάζει με το εσωτερικού ενός πολυτελούς ιδιωτικού αεροπλάνου βρίσκεται στο Λος Αντζελες και μπορεί ο οποιοσδήποτε να το νοικιάσει με 64 δολάρια την ώρα.

Απ΄ ότι φαίνεται αρκετοί influencers έχουν νοικιάσει το συγκεκριμένο στούντιο για να ποστάρουν φωτογραφίες τους στο προφίλ τους στο Instagram και να δώσουν την ψεύτικη εντύπωση ότι βρίσκονται μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο.

Απ΄ ότι φαίνεται τα φιλόδοξα Rich Kids του Instagram έχουν βρει τον τρόπο να πουλήσουν χλιδή στα social media με μόλις 64 δολάρια την ώρα.

Πηγή: bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 3 =