αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤούρκοι χάκερ «έριξαν» τις ιστοσελίδες Ελληνικών υπουργείων, της ΕΥΠ και άλλων Οργανισμών

Τούρκοι χάκερ «έριξαν» τις ιστοσελίδες Ελληνικών υπουργείων, της ΕΥΠ και άλλων Οργανισμών

Συναγερμός σήμανε στις ελληνικές αρχές μετά την επίθεση που πραγματοποίησαν τούρκοι χάκερς, οι οποίοι «έριξαν» ιστοσελίδες ελληνικών οργανισμών και υπηρεσιών. Όπως σημειώνει το Flash.gr, μεταξύ άλλων «χτύπησαν» τις ιστοσελίδες του υπουργείου Εξωτερικών, της Βουλής των Ελλήνων και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την επαναλειτουργία των συγκεκριμένων ιστοσελίδων. Προσθέτουν, δε, ότι στο προσεχές διάστημα θα εκπονηθεί σχέδιο προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες κακόβουλες ενέργειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του OPEN TV στην Κωνσταντινούπολη, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης παίζουν πολύ ψηλά την επίθεση των χάκερ στις ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες και επικαλούνται βέβαια την ομάδα χάκερ «Anka Neferler», η οποία υποστηρίζει πως έχει κάνει την κυβοερνοεπίθεση. Οι επιθέσεις αυτές έγιναν μία μέρα μετά το ταξίδι- θρίλερ στην Αθήνα του Λίβυου στρατάρχη, Χαλίφα Χαφτάρ, τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την απάντηση του Χαφτάρ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + ten =