αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤους πρόλαβε η Samsung: Παρουσίασε το πρώτο κινητό με τετραπλή κάμερα (ΦΩΤΟ)

Τους πρόλαβε η Samsung: Παρουσίασε το πρώτο κινητό με τετραπλή κάμερα (ΦΩΤΟ)

Το Samsung Galaxy A9 (2018), το πρώτο smartphone στον κόσμο με τετραπλή κάμερα είναι γεγονός. Η επίσημη ανακοίνωση αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη συσκευή, που, φυσικά, κερδίζει το ενδιαφέρον, πάνω απ’ όλα χάρη στο ιδιαίτερο setup της κάμεράς της.

Βέβαια, πρόκειται για ένα smartphone που εντάσσεται στην upper-midrange κατηγορία και διαθέτει συνολικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά.

Διαθέτει design από μέταλλο και γυαλί, AMOLED panel 6,3 ιντσών ανάλυσης 2220×1080 pixels με αναλογία 18,5×9 και υποστήριξη Always On, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και υποδοχή USB Type-C μαζί με θύρα ακουστικών. Το “παρών” δίνει επίσης ένα μονοφωνικό ηχείο.

Samsung-Galaxy-A9

Η συσκευή έρχεται ακόμη με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 660, 6GB RAM, 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 3.800mAh.

Φυσικά, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην τετραπλή (quad) κάμερα. Στο setup συναντάμε την κεντρική κάμερα με αισθητήρα 24MP και φακό με διάφραγμα F1.7, τηλεφακό με αισθητήρα 10MP, optical zoom 2X και διάφραγμα F2.4 (με αισθητήρα 10MP), ultra-wide camera 120 μοιρών με ανάλυση 8MP και κάμερα βάθους πεδίου με αισθητήρα 5MP και διάφραγμα F2.2.

Galaxy-A9-Cameras

Το Samsung Galaxy A9 (2018) θα κυκλοφορήσει σε τρία ξεχωριστά χρώματα (Caviar Black, Lemonade Blue & Bubblegum Pink) με λειτουργικό Android 8.0 Oreo. Όσο για το κόστος του στην ευρωπαϊκή αγορά, όπου θα διατεθεί το Νοέμβριο, φτάνει τα 599 ευρώ.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − six =