αρχικηVIRALΤολμηρή κίνηση από το Netflix: Προβάλει εντελώς δωρεάν το «The Trial of the Chicago 7» στο YouTube

Τολμηρή κίνηση από το Netflix: Προβάλει εντελώς δωρεάν το «The Trial of the Chicago 7» στο YouTube

Σε μια τολμηρή κίνηση προχωρά το Netflix. Η γνωστή πλατφόρμα προβάλει εντελώς δωρεάν στο YouTube το ολοκαίνουργιο The Trial of the Chicago 7. Η προσφορά ισχύει από σήμερα και για 48 ώρες.

Η πλατφόρμα προχωρά σε αυτή την κίνηση διότι συμπληρώνονται 51 χρόνια από την απόφαση αυτής της ιστορικής δικαστικής υπόθεσης και έτσι το Netflix θέλει να τιμήσει τη μνήμη αυτού του αγώνα που δόθηκε τότε και να διαδώσει το μήνυμά του παντού.

H ταινία πραγματεύεται την πραγματική ιστορία των 7 ανθρώπων που συμμετείχαν σε διαδηλώσεις κατά του πολέμου του Βιετνάμ κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των Δημοκρατικών του 1968 στο Σικάγο και συνελήφθησαν για την υποκίνησή τους. Πρωταγωνιστούν οι: Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Alex Sharp, Jeremy Strong, John Carroll Lynch, Yahya Abdul-Mateen II, Mark Rylance, Joseph Gordon-Levitt, Frank Langella και Michael Keaton. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να την δείτε παρακάτω. Λόγω των ηλικιακών περιορισμών θα χρειαστεί μόνο να είστε συνδεδεμένοι με τον YouTube λογαριασμό σας για να την παρακολουθήσετε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 3 =