αρχικηVIRALΤι χρειάζεται να κάνεις για να μπεις στο δωρεάν αναγνωστήριο του Σταύρος Νιάρχος- Οι νέοι κανόνες

Τι χρειάζεται να κάνεις για να μπεις στο δωρεάν αναγνωστήριο του Σταύρος Νιάρχος- Οι νέοι κανόνες

Το γνωστό αναγνωστήριο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι πλέον ξανά ανοιχτό. Αλλά με νέους κανόνες λόγω του Covid-19.

Η είσοδος παραμένει φυσικά δωρεάν. Ωστόσο, για να μπει κάποιος στον εσωτερικό χώρο, χρειάζεται μια μίνι διαδικασία. Καταρχήν πρέπει να κάνει μια εγγραφή στο register.nlg.gr. Είναι η επίσημη πλατφόρμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Η εγγραφή γίνεται μόνο μία φορά.

Στη συνέχεια ο εκάστοτε εγγεγραμμένος χρήστης παίρνει ένα ειδικό καρτελάκι από την γραμματεία του κτιρίου, το οποίο πρέπει να επιδεικνύει κάθε φορά, κατά την είσοδο του. Να πούμε ότι η είσοδος επιτρέπεται μόνο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Γενικότερα στον χώρο οι θέσεις είναι πλέον λιγότερες, αφού έχουν δημιουργηθεί οι απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι μέσα στο αναγνωστήριο δεν επιτρέπονται οι καφέδες ή τα αναψυκτικά (στην προ πανδημίας εποχή επιτρέπονταν). Επιτρέπονται μόνο τα μπουκαλάκια με νερό. Ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Στα υπόλοιπα, τα δεδομένα παραμένουν ίδια: Όποιος το επιθυμεί μπορεί να πάει στο αναγνωστήριο, είτε με laptop, είτε με βιβλία, και να κάτσει όση ώρα επιθυμεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + two =