αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις σταρ στο ίντερνετ»: Η Youtuber με τους 16 εκατ. subscribers λέει τη γνώμη της

«Τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις σταρ στο ίντερνετ»: Η Youtuber με τους 16 εκατ. subscribers λέει τη γνώμη της

Η Jenna Mourey -γνωστή στο ίντερνετ ως Jenna Marbles- έχει καταγράψει το δικό της success story στο Youtube. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο ιντερνετικό κανάλι της στη γνωστή πλατφόρμα, έχει πάνω από 16 εκατ. συνδρομητές. Διαθέτει πλέον ένα τεράστιο κοινό, το οποίο την ακολουθεί και βλέπει τα βίντεο που ανεβάζει. Και φυσικά η ίδια έχει σημαντικά έσοδα.

Τελικά, τι χρειάζεται να κάνεις, έτσι ώστε να χτίσεις μια «ιντερνετική αυτοκρατορία»; Σε συνέντευξη της στο επιχειρηματικό site Entrepreneur.com, η Jenna Mourey μιλά, μεταξύ άλλων, για τη συμβουλή που θα έδινε σε κάποιο/α που θέλει να γίνει σταρ στο διαδίκτυο.

«Νομίζω ότι η βασικότερη συμβουλή, για να ξεκινήσεις κάτι στο ίντερνετ, είναι να είσαι συνεπής και ο εαυτός σου. Πρέπει να λες αυτό που πιστεύεις. Και επίσης πρέπει να δέχεσαι την καλοπροαίρετη κριτική», λέει η διάσημη Youtuber.

«Πρέπει να είσαι συνεπής, ειδικά στο Youtube. Μην ανεβάσεις ένα βίντεο, μετά εξαφανιστείς για 3 μήνες και απορείς γιατί δεν πετυχαίνεις» συμπληρώνει η ίδια. «Θα πρέπει να είσαι εκεί και να δείχνεις στους ανθρώπους ότι ανεβάζεις βίντεο, ότι κι αν συμβεί» τονίζει.

Ωστόσο, η Jenna Mourey ξεκαθαρίζει κάτι επίσης σημαντικό: «Το ιδανικό είναι να κάνεις κάτι που θεωρείς διασκεδαστικό και στη συνέχεια αυτό θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Να είναι ένας ωραίος τρόπος να περνάς την ώρα σου και να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος και όχι το να γίνεις ένα αστέρι του ίντερνετ.

Όσο για το ποιο είναι το «μυστικό» έτσι ώστε να γίνει ένα βίντεο viral; Μάλλον δεν υπάρχει η μαγική συνταγή. Αφού όπως λέει η Youtuber, πολλές φορές έχει ξαφνιαστεί και η ίδια, είτε θετικά- είτε αρνητικά, από την ανταπόκριση που είχαν διάφορα βίντεο της. Το κοινό είναι απρόβλεπτο και δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ότι κάτι θα γίνει viral.

jenna-marbles-wax-figure-madame-tussauds

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 17 =