Είτε ταξιδέψετε με πλοίο, είτε με αεροπλάνο, αγοράστε τα εισιτήρια με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και κερδίστε εκτπώσεις και πόντους.

Το καλοκαίρι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και τα περιθώρια στενεύουν για όσους θέλουν να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες διαθέτουν προγράμματα επιβράβευσης για τους «πιστούς» πελάτες τους που προτιμούν το πλαστικό χρήμα και ταξιδεύουν.. έξυπνα:

Εθνική Τράπεζα

Για όσους αγοράσουν φέτος τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια από τις Μινωϊκές Γραμμές με κάρτα, η Εθνική Τράπεζα χαρίζει 4 πόντους για κάθε ευρώ αγοράς.

Αυτή και άλλες προσφορές παρέχονται μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Go4more, οι πελάτες της απολαμβάνουν εκπτώσεις στα πρατήρια EΚO και Shell για να φουλάρουν το ρεζερβουρά τους, αν οι φετινές διακοπές τους είναι (και) οδικές.

Τράπεζα Πειραιώς

Εάν αφήσετε τις διακοπές σας στα χέρια τουριστικού γραφείου, η Τράπεζα Πειραιώς σας προτείνει το Athens travel service και χαρίζει 20 yellows για κάθε ευρώ αγορών για τα πακέτα ταξιδιών.

Το yellow tours καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών ταξιδιών εσωτερικού και εξωτερικού που αφορούν το «ευ ταξιδεύειν», δηλαδή κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, οργανωμένα πακέτα διακοπών, οδικές εκδρομές, οργάνωση tailor made ταξιδιών και εκδρομών, κρουαζιέρες και ομαδικά/γαμήλια/εταιρικά ταξίδια.

Alpha Bank

Εκτός από τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μεγάλο μέρος των ταξιδιών για τους καλοκαιρινούς προορισμούς πραγματοποιούνται με αεροπλάνο, είτε πρόκειται για την Ελλάδα είτε για το εξωτερικό.

Με τις αγορές εισιτηρίων από την Aegean, μπορείτε να εξαργυρώνετε online τους πόντους που συγκεντρώνετε από τις κάρτες Alpha Bank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Bonus. Εξαργυρώστε τους Bonus πόντους σας για την αγορά εισιτηρίων στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air, απλά και γρήγορα, χρησιμοποιώντας την online εφαρμογή του αερομεταφορέα.

Για κάθε ευρώ αγοράς εισιτηρίων, οι πελάτες της τράπεζας κερδίζουν τέσσερις Bonus πόντους, ενώ για επιλεγμένους προορισμούς μπορείτε να ταξιδέψετε με τους μισούς πόντους.

Eurobank

Κερδισμένοι βγαίνουν οι πελάτες της Eurobank που προγραμματίζουν το ταξίδι με πλοίο πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Συγκεκριμένα, η τράπεζα παρέχει πόντους και εκπτώσεις για αεροπορικά ταξίδια με την Aegean μέσω του προγράμματος €πιστροφή:

Για όλες τις πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air εντός Ελλάδας:

  • 25 ευρώ €πιστροφή για εισιτήριο economy flex class
  • 37 ευρώ €πιστροφή για εισιτήριο business class

Για διεθνείς πτήσεις κοντινών αποστάσεων:

  • 40 ευρώ €πιστροφή για εισιτήριο economy flex class
  • 60 ευρώ €πιστροφή για εισιτήριο business class

Για διεθνείς πτήσεις μακρινών αποστάσεων:

  • 60 ευρώ €πιστροφή για εισιτήριο economy flex class
  • 80 ευρώ €πιστροφή για εισιτήριο business class

Σημειώνεται ότι τα ευρώ €πιστροφή αντιστοιχούν σε πτήσεις απλής μετάβασης (one way). Επίσης, παρέχεται δωρεάν μία βαλίτσα ανά επιβάτη. Οι διεθνείς πτήσεις κοντινών αποστάσεων είναι για ταξίδια λιγότερο από 1.300 μίλια από/προς Ελλάδα. Οι διεθνείς πτήσεις μακρινών αποστάσεων είναι για ταξίδια περισσότερο από 1.300 μίλια από/προς Ελλάδα.