αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι μισθούς δίνει κάθε μια από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Τι μισθούς δίνει κάθε μια από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Σε συνεχείς προσλήψεις προσχωρούν οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Σε αρκετές περιπτώσεις βλέπουμε και άνοιγμα νέων καταστημάτων- κάτι λογικό αφού ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο πεδίο είναι «καυτός».

Αλλά τι μισθούς προσφέρει κάθε μια από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ; Ο βασικός μισθός των εργαζομένων στην ΑΒ Βασιλόπουλος, πλήρους απασχόλησης, είναι 750 ευρώ. Με την αλυσίδα να ανοίγει συνέχεια νέες θέσεις εργασίας.

Στον Σκλαβενίτη μετά και την αναπροσαρμογή που έγινε πέρυσι ο βασικός μισθός (μέχρι και 2 χρόνια) διαμορφώνεται στα 800 ευρώ ενώ με δύο χρόνια προϋπηρεσία και άνω, στα 860 ευρώ. Επιπλέον του βασικού μισθού, στους εργαζόμενους χορηγείται επίδομα γάμου 60 ευρώ μικτά για τους εργαζόμενους πλήρης απασχόλησης, ενώ για γονείς με τρία παιδιά και άνω, 50 ευρώ μικτά. Πριν λίγες ημέρες η αλυσίδα ανακοίνωσε την παροχή ομαδικού προγράμματος ασφάλισης για το σύνολο των εργαζομένων στις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ασφαλιστικό συμβόλαιο στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα, από άποψη αριθμού εργαζομένων, καθώς αφορά τους περίπου 24.000 υπαλλήλους της εταιρείας.

Στα 800 με 850 ευρώ διαμορφώνεται ο βασικός μισθός των εργαζομένων στα Lidl, με βάση την τελευταία Επιχειρησιακή Σύμβαση. Τα Lidl επίσης κάνουν συνεχείς προσλήψεις. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, ειδικά σε ανώτερες θέσεις, βλέπουμε να προσφέρουν μισθούς πολύ πάνω από τον βασικό, που ξεπερνούν τα 1350- 1.500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν βλέπεις καμία αγγελία του Σκλαβενίτη: Η ιδιαίτερη τακτική που έχει η εταιρία στις προσλήψεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 19 =