αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι λέει η εταιρία για τα σημερινά προβλήματα στο Instagram

Τι λέει η εταιρία για τα σημερινά προβλήματα στο Instagram

Το Instagram ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα (31/10), προβλήματα σύνδεσης που αντιμετωπίζουν χρήστες της εφαρμογής, ορισμένοι από τους οποίους ανέφεραν λογαριασμούς που έχουν ανασταλεί ή δεν μπορούν να εντοπιστούν, με την εταιρεία να τονίζει ότι εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος. Επίσης αρκετοί χρήστες λένε ότι έχουν χάσει πολλούς followers τους.

«Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε δυσκολία πρόσβασης στον λογαριασμό σας στο Instagram», εξήγησε το τμήμα επικοινωνίας της θυγατρικής Meta στον λογαριασμό της στο Twitter. «Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε», πρόσθεσε.

Μαζική διαγραφή λογαριασμών στο Instagram

Δεκάδες χρήστες του διαδικτύου ανέφεραν σήμερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα ονόματα των λογαριασμών τους στο Instagram δεν εντοπίζονται ή ότι έλαβαν μηνύματα που τους γνωστοποιούσαν ότι ο λογαριασμός τους έχει ανασταλεί.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλαν πως οι λογαριασμοί τους ανεστάλησαν ή διαγράφηκαν και οι ίδιοι έλαβαν μήνυμα από το Instagram, το οποίο έγραφε πως ο λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά για 30 ημέρες.

Στο Twitter συνεχίζονται οι αναφορές χρηστών στο hashtag #InstagramDown, κάτι που δείχνει πως το ζήτημα δεν έχει λυθεί ακόμα.

Τα προβλήματα καταγράφονται παγκοσμίως, και στην Ελλάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 14 =