αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα μπορείς να κάνεις με την πιστωτική κάρτα της Apple στην Ελλάδα

Τι θα μπορείς να κάνεις με την πιστωτική κάρτα της Apple στην Ελλάδα

Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, ότι η Apple ανακοίνωσε έναν νέο τρόπο για να παρακολουθούμε τηλεόραση μέσω του Apple TV+, να διαβάζουμε εφημερίδες και περιοδικά μέσω του Apple News+, να παίζουμε παιχνίδια μέσω του Apple Arcade καθώς και ένα νέο είδος πιστωτικής κάρτας, την Apple Card.

Μια νέα, πρωτοποριακή, πιστωτική κάρτα δημιουργήθηκε από την Apple, η Apple Card. Με γνώμονα την απλότητα, τη διαφάνεια και την ιδιωτικότητα, σχεδιάστηκε ώστε να βοηθήσει τους πελάτες να έχουν μια πιο υγιή χρηματοπιστωτική ζωή. Η Apple Card θα βρίσκεται ενσωματωμένη στην εφαρμογή Apple Wallet, ώστε να μπορεί να τη χειρίζεται κάποιος εύκολα μέσα από το iPhone του. Η Apple Card αλλάζει εντελώς την εμπειρία χρήσης μιας πιστωτικής κάρτας, απλοποιώντας τη διαδικασία αίτησης, εξαλείφοντας τις προμήθειες, παρέχοντας μικρότερο επιτόκιο καθώς και πλήρη ιδιωτικότητα και ασφάλεια στον πελάτη.

H Apple Card θα εμφανίζει στον χρήστη σε πραγματικό χρόνο όλες τις συναλλαγές, ενώ θα παρέχει 24/7 υποστήριξη μέσω απλής αποστολής μηνύματος. Παράλληλα, οι αγορές θα ομαδοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται εύκολα κατανοητό πού γίνονται τα έξοδα, ενώ με το Daily Cash οι πελάτες θα ανταμείβονται για κάθε τους συναλλαγή με επιστροφή χρημάτων άμεσα. H Apple Card θα είναι διαθέσιμη στην Αμερική αυτό το καλοκαίρι και θα ακολουθήσει σταδιακά η εξάπλωσή της. Η Ελλάδα είναι μάλιστα μέσα στις πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες θα έρθει η κάρτα.

H νέα εφαρμογή Apple TV+ προσφέρει μια νέα υπηρεσία streaming, η οποία φιλοξενεί τους πιο διάσημους δημιουργούς και ερμηνευτές ιστοριών, μεταξύ των οποίων την Όπρα Γουϊνφρι, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, την Τζένιφερ Άνιστον, τη Ριζ Γουιδερσπούν, τον Στιβ Καρέλ κ.α. παρουσιάζοντας αποκλειστικά πρωτότυπα shows, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Στην Apple TV+ οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν online και offline ό,τι επιλέξουν με αξεπέραστη ποιότητα ήχου και εικόνας. Η εφαρμογή Apple TV+ θα είναι διαθέσιμη από αυτό το φθινόπωρο σε περισσότερες από 100 χώρες.

H Apple Arcade είναι μία νέα συνδρομητική υπηρεσία της Apple για νέα και αποκλειστικά παιχνίδια, τα οποία μπορεί ο χρήστης να παίξει από το iPhone, το iPad, τους Mac και το Apple TV. Οι χρήστες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα παιχνίδια, με απουσία διαφημίσεων και χωρίς την ανάγκη επιπλέον αγορών, θα μπορούν να παίζουν και εκτός σύνδεσης, ενώ θα υπάρχει πλήρης σεβασμός στην ιδιωτικότητα του χρήστη. Η Apple Arcade θα είναι διαθέσιμη αυτό το φθινόπωρο σε περισσότερες από 150 χώρες, μέσω μιας νέας καρτέλας (tab) στο App Store, ενώ θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με νέο περιεχόμενο.

Με την εφαρμογή Apple News+ οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα εξατομικευμένης πρόσβασης σε πάνω από 300 εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και ψηφιακές εκδόσεις. Οι χρήστες θα μπορούν να διαβάσουν τις υπάρχουσες αλλά και τις παλαιότερες εκδόσεις μέσα από ένα πλούσιο σχεδιαστικά περιβάλλον με κινούμενα εξώφυλλα και ζωντανές φωτογραφίες. Το Apple News+ θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε Αμερική και Καναδά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =