αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα γίνει με τις ενεργές συνδρομές των μελών στα γυμναστήρια μετά το «λουκέτο διαρκείας»

Τι θα γίνει με τις ενεργές συνδρομές των μελών στα γυμναστήρια μετά το «λουκέτο διαρκείας»

Τα γυμναστήρια μετά από πολύ καιρό θα ανοίξουν τις πόρτες τους στις 15 Ιουνίου. Προκύπτει όμως ένα ερώτημα: Τι θα γίνει με τις ενεργές συνδρομές των μελών; Θα παραταθούν για χρονικό διάστημα που θα ισούται με το κλείσιμο (κατά το οποίο τα μέλη δεν μπορούσαν να πάνε στο γυμναστήριο); Ή δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή, και άρα το κάθε μέλος θα έχει «χάσει» περίπου 3 μήνες από την συνδρομή του.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Γιάννη Γκόβα, ο οποίος μίλησε στον Realfm 97,8 δεν υπάρχει κάποια απόφαση σχετικά με αυτό το θέμα ακόμη.

«Τα γυμναστήρια έκλεισαν με ευθύνη δική μας ή ευθύνη της πολιτείας; Το ένα είναι αυτό, το δεύτερο θέμα είναι ότι κατά την ταπεινή μας άποψη χωρίς αυτό να είναι δέσμευση για κανέναν, εάν έχει κάποιος μια ετήσια συνδρομή ή τρίμηνη, όταν προέκυψε το πρόβλημα, στα μέλη μας προτείνουμε τουλάχιστον το μισό να το καλύψει ο πελάτης και το άλλο μισό εμείς.

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λειτουργήσει όπως θέλει. Εγώ προσωπικά, στα δικά μου γυμναστήρια ό,τι έχει πληρώσει ο πελάτης θα το έχει, είτε στο 2019, είτε στο 2020, ότι έχει πληρώσει θα του το καλύψουμε στη συνδρομή» τόνισε.

Αρκετές γνωστές αλυσίδες πάντως, όπως τα Yava, έχουν κάνει γνωστό μέσα από τα social media τους, ότι οι ενεργές συνδρομές των μελών τους θα πάρουν παράταση ίση με το χρονικό διάστημα που τα γυμναστήρια έμειναν κλειστά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − nine =