αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί;»: Ο Grant Cardone παραθέτει μια ερώτηση για να κάνεις στον εαυτό σου

«Τι θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί;»: Ο Grant Cardone παραθέτει μια ερώτηση για να κάνεις στον εαυτό σου

Ο Grant Cardone έχει καταγράψει τη δική του διαδρομή προς την επιτυχία. Είναι αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, best-seller συγγραφέας, ενώ είναι επίσης γνωστός για την ομιλίες που κάνει θέλοντας να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους.

Όσοι τον ακολουθούν στα social media γνωρίζουν ότι είναι πολύ ενεργός. Συχνά παραθέτει τις συμβουλές του, προς όποιον θέλει να φτάσει στην επιτυχία. Κάτι τέτοιο έκανε και στο νέο post του στο Facebook.

Σε αυτό παραθέτει μια γρήγορη ερώτηση που πρέπει να κάνεις, και μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στον μεγάλο στόχο σου. «Σκέψου το: Ποιο θα ήταν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί, αν προσπαθούσες να πετύχεις τον στόχο σου;». Και όντως, πολλές φορές ακόμα το «κακό σενάριο» που έχουμε στο μυαλό μας, δεν είναι και τόσο κακό.

Three simple words.GO. FOR. IT.

Gepostet von Grant Cardone am Sonntag, 30. August 2020
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − four =