αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να συνεργαστείς με τον δημιουργό των Google Maps; Δες τις θέσεις που έχει ανοίξει στην Ελλάδα, για το νέο project του

Τι θα έλεγες να συνεργαστείς με τον δημιουργό των Google Maps; Δες τις θέσεις που έχει ανοίξει στην Ελλάδα, για το νέο project του

Το γράφαμε τον περασμένο Δεκέμβριο εδώ στο It’s Possible. Ο δημιουργός των Google Maps, Λαρς Ράσμουσεν, αποφάσισε να «αποβιβαστεί» στην Ελλάδα με το νέο project του. Η ελληνικής καταγωγής, σύζυγός του Ελομίδα Βισβίκη ήταν αυτή που παρότρυνε τον Ράσμουσεν να επενδύσει στη χώρα μας. Το ζευγάρι ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο και μετά στη Νέα Υόρκη και τώρα μετακομίζουν με την ομάδα των συνεργατών τους στην Ελλάδα.

Η αρχή θα γίνει για ένα χρόνο όπως είπε ο 53χρονος επιχειρηματίας σε συνέντευξη του: «Θα δοκιμάσουμε, λοιπόν, για ένα χρόνο να έρθουμε στην Ελλάδα κι ελπίζω ότι θα γίνει η μόνιμη βάση μας».

To νέο project του Ράσμουσεν ακούσει στο όνομα Weav Music. Ο ίδιος μιλώντας στην Καθημερινή εξήγησε περί τίνος πρόκειται: «Τώρα έχουμε μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ασχολείται με τη μουσική. Αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε είναι μια τεχνολογία, βάσει της οποίας η ηχογραφημένη μουσική θα ακολουθεί τη διάθεση αυτού που την ακούει. Θα προσαρμόζεται στον χρόνο, στο περιεχόμενο και στην περίσταση. Δεν θα επιταχύνει μόνο τον ρυθμό του κομματιού αλλά θα το παίζει και διαφορετικά, δίνοντάς σου μια μοναδική και διαφορετική εμπειρία κάθε φορά. Σαν να έχεις το αγαπημένο σου συγκρότημα στα αυτιά σου και να παίζει ζωντανά το τραγούδι που σου αρέσει, προσπαθώντας να ταιριάξει στη διάθεσή σου. Είναι μία εφαρμογή πολύ χρήσιμη, π.χ., γι’ αυτούς που αθλούνται με μουσική. Το μουσικό κομμάτι ακολουθεί τον διασκελισμό σου ή τους σφυγμούς της καρδιάς σου. Ανεβάζει το tempo και σε οδηγεί να τρέχεις γρηγορότερα. Ή, αν δεν θέλεις να υπερβείς ένα όριο σφυγμών, αρχίζει να κατεβάζει το tempo όταν δει ότι η καρδιά σου βρίσκεται κοντά σε αυτό το προκαθορισμένο όριο. Είναι μια τεχνολογία που μπορεί να έχει διαφορετικές εφαρμογές – στον χώρο του fitness, στον χορό, στον χώρο των videogames κ.λπ.».

Ήδη έχουν ανοίξει θέσεις εργασίας που αφορούν την Αθήνα. Είναι οι θέσεις που θα δεις παρακάτω. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν βιογραφικό εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 5 =