αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να προβληθείς με banner στο It’s Posssible των 2.023.357 page views τον μήνα; Κλείσε την θέση σου τώρα

Τι θα έλεγες να προβληθείς με banner στο It’s Posssible των 2.023.357 page views τον μήνα; Κλείσε την θέση σου τώρα

Ένας ακόμα δυνατός μήνας ήταν ο Οκτώβριος 2023 για το It’s Possible. Το site συγκέντρωσε 2.023.357 page views και 820.004 μοναδικούς αναγνώστες, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

H μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Και τον Οκτώβριο σημαντικό ρόλο έπαιξε το traffic από mobile. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 90% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες. Ενώ περίπου 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το It’s Possible είναι γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι είναι πλήρως ενεργή και η Facebook Ομάδα It’s Possible Room στην οποία ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την ανάρτηση του- σχετική με τη θεματολογία της Ομάδας.

Τι θα έλεγες να προβληθείς στην μεγάλη κοινότητα μας;

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες και να κλείσουν την θέση τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 10 =