αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να προβληθείς με banner στην μεγάλη Business- Millennial κοινότητα του It’s Possible;

Τι θα έλεγες να προβληθείς με banner στην μεγάλη Business- Millennial κοινότητα του It’s Possible;

Μια μεγάλη κοινότητα έχει δημιουργηθεί γύρω από το It’s Possible. Τον Απρίλιο 2020, το It’s Possible συγκέντρωσε 423.012 pages views και 198.527 μοναδικούς αναγνώστες, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα και τους freelancers στην Ελλάδα.

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας σε αυτή την μεγάλη Business- Millennial κοινότητα; Η κοινότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το It’s Possible, μπορεί να αξιοποιηθεί από κάποιους που θέλουν να προβληθούν σε αυτή. Όσοι λοιπόν θέλουν να διαφημιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες, τιμές, αλλά και το πότε θα μπορούσαν να προβληθούν στο site. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Σημειώνεται ότι με οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

Όπως έχουμε ξανά πει, η διαφήμιση στο site μας, αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να μην φιλοξενούμε πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =