αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να πας στη Λισαβόνα; Εταιρία αναζητά Ελληνόφωνους για τη θέση του «Content Reviewer» με μισθό κοντά στα 2.000 ευρώ

Τι θα έλεγες να πας στη Λισαβόνα; Εταιρία αναζητά Ελληνόφωνους για τη θέση του «Content Reviewer» με μισθό κοντά στα 2.000 ευρώ

Εταιρία στην Πορτογαλία κάνει προσλήψεις με Ελληνικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, η εταιρία Concentrix αναζητά Ελληνόφωνους για την θέση του «Content Reviewer» στη Λισαβόνα.

Όπως βλέπουμε στη σχετική αγγελία που αναρτήθηκε στο Linkedin, η εταιρία προσφέρει μισθό στα 1.947 ευρώ, συν μπόνους. Επίσης προσφέρει, ειδικές εκπτώσεις στους εργαζόμενους της, ειδικά πακέτα διακοπών, δωρεάν ποτά και «ημέρες φρούτων».

Είναι απαραίτητο να έχετε άπταιστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο. Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε γνώση επιπέδου C1 στην Αγγλική γλώσσα.

Για να εργαστείτε ως «Content Reviewer» θα πρέπει να έχετε εμπειρία στην επεξεργασία κειμένου καθώς και στον έλεγχο ή την ανάλυση ψηφιακού περιεχομένου. Αν επιλεγείτε, θα πρέπει να εγκατασταθείτε στη Λισαβόνα, με την θέση να περιλαμβάνει επίσης κυλιόμενα ωράρια.

Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκεί όπου ο κατώτατος μισθός είναι στα 3.775 ευρώ: Μιλήσαμε με έναν Έλληνα που δουλεύει τους χειμώνες στην Ελβετία

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + four =