αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να πάρεις μια υποτροφία για το Cambridge και το πρόγραμμα του Bill Gates; Οι αιτήσεις άνοιξαν

Τι θα έλεγες να πάρεις μια υποτροφία για το Cambridge και το πρόγραμμα του Bill Gates; Οι αιτήσεις άνοιξαν

Τι θα έλεγες να βρεθείς στο Cambridge με μια υποτροφία; Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το Πρόγραμμα Υποτροφιών «Gates Cambridge Scholarship» που αφορά Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές υποτροφίες πλήρους φοίτησης από το Πανεπιστήμιο Cambridge.

Το Gates Cambridge Scholarship είναι ένα πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών του University of Cambridge, που απευθύνεται σε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι υποτροφίες αφορούν όλα τα μεταπτυχιακά ή διδακτορικά προγράμματα που προσφέρει το πανεπιστήμιο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο υποψήφιος να κατέχει εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις στο αντικείμενο σπουδών του.

Μια υποτροφία του Gates Cambridge καλύπτει το πλήρες κόστος της μελέτης στο Cambridge. Παρέχει επίσης πρόσθετη, διακριτική χρηματοδότηση:

-επίδομα για ένα μόνο φοιτητή (£17.500 για 12 μήνες)
-ένα αεροπορικό εισιτήριο τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος των σπουδών
-το κόστος έκδοσης visa και ιατροφαρμακευτική ασφάλιση

Κατά περίπτωση παρέχεται ακόμη:

-£500 έως £2,000, ανάλογα με το μήκος του μαθήματος σας, για να παρακολουθήσετε συνέδρια και μαθήματα
-Οικογενειακό επίδομα – μέχρι £10,120 για το πρώτο παιδί και £4,320 για το δεύτερο παιδί
-Ενδεχόμενο χρηματοδότησης τεσσάρων ετών για υποτρόφους διδάκτορες

Το πρόγραμμα Υποτροφιών Gates Cambridge ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2000 με δωρεά 210 εκατομμυρίων δολαρίων (ΗΠΑ) από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Η υποτροφία αυτή είναι η μεγαλύτερη και μοναδική δωρεά σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι υποτροφίες χορηγούνται σε υποψηφίους από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου για να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα πλήρους φοίτησης σε οποιοδήποτε κατεύθυνση που είναι διαθέσιμη στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Αιτήσεις και αναλυτικές πληροφορίες ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =