αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να ξεκινήσεις να πουλάς λουκουμάδες; Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Mr. Puffs

Τι θα έλεγες να ξεκινήσεις να πουλάς λουκουμάδες; Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Mr. Puffs

Το πρώτο κατάστημα των Mr. Puffs στην Ελλάδα, άνοιξε στις 17 Αυγούστου, στη Γλυφάδα, με τους πελάτες να θέλουν αρχικά να δοκιμάσουν την κλασική γεύση με μέλι και κανέλλα, και με τα Choco loco και Choco berry να είναι από τις πιο αγαπημένες. Τα πιο ιδιαίτερα, όπως το Cinapuff, το salted caramel και το Βuenno με διάφορους συνδυασμούς topping όπως KitKat, smarties, σοκοφρέτα ΙΟΝ και Caprice Παπαδοπούλου, να αρέσουν σε μικρότερες ηλικίες.

Όλοι οι προμηθευτές είναι ελληνικές εταιρείες.

Η τεράστια ευκαιρία που έδωσε ώθηση στις πωλήσεις ήταν ότι οι λουκουμάδες των Mr Puffs δεν ήταν μόνο για κατανάλωση μέσα στο κατάστημα, αλλά και στο σπίτι, ως γλυκό που το μοιράζεται όλη η οικογένεια, αλλά και ως γλυκό που το πας δώρο σε μία επίσκεψη.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα μέσω franchise; Όπως διαβάζουμε στο franchise.gr τα δεδομένα είναι τα εξής:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45,000 €

ENTRY FEES: 15,000 €

«Όσο αφορά στο πλάνο ανάπτυξης, οι επόμενες περιοχές που ενδιαφέρουν τη Mr Puffs, πέρα από την Αττική, είναι η Πάτρα, η Θεσσαλονίκη και η Κρήτη, χωρίς να εξαιρούμε τα hot νησιά μας, όπως Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Σύρο κ.λπ» σημειώνει η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =