αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να κάνεις καριέρα σε έναν τεχνολογικό γίγαντα; H Hewlett-Packard κάνει προσλήψεις στην Αθήνα (Λίστα)

Τι θα έλεγες να κάνεις καριέρα σε έναν τεχνολογικό γίγαντα; H Hewlett-Packard κάνει προσλήψεις στην Αθήνα (Λίστα)

Την Hewlett-Packard μάλλον την γνωρίζεις. Είναι η μεγάλη τεχνολογική εταιρία, που δημιουργεί πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

«Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε τεχνολογία που θα κάνει τη ζωή όλων, παντού, καλύτερη — για κάθε άτομο, κάθε οργανισμό και κάθε κοινότητα σε ολόκληρη την υφήλιο. Αυτό μας παρακινεί — μας εμπνέει —-να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Να δημιουργούμε αυτό που δημιουργούμε. Να εφεύρουμε και να σχεδιάζουμε από την αρχή. Να δημιουργούμε εμπειρίες που θα σας καταπλήξουν. Δεν θα σταματήσουμε να προχωρούμε μπροστά, γιατί εσείς δεν θα σταματήσετε να προχωράτε μπροστά. Ανακαλύπτετε ξανά τον τρόπο που εργάζεστε. Που παίζετε. Που ζείτε. Με την τεχνολογία μας, σχεδιάζετε τον κόσμο σας από την αρχή» σημειώνει η εταιρία.

Τώρα η HP κάνει προσλήψεις στην Αθήνα. Έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας, πατώντας πάνω στα links. Μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις δίνει και δυνατότητα για υβριδικό μοντέλο εργασίας.

Digital Marketing Analytics Lead for HP.com

Junior Supplies Business Analyst Middle East & Africa (Fixed-Term Contract)

Data and Quality Engineer

Data Scientist

Data Engineer

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 2 =