αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να κάνεις καριέρα σε έναν τεχνολογικό γίγαντα; H Hewlett-Packard κάνει προσλήψεις στην Αθήνα (Λίστα)

Τι θα έλεγες να κάνεις καριέρα σε έναν τεχνολογικό γίγαντα; H Hewlett-Packard κάνει προσλήψεις στην Αθήνα (Λίστα)

Την Hewlett-Packard μάλλον την γνωρίζεις. Είναι η μεγάλη τεχνολογική εταιρία, που δημιουργεί πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

«Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε τεχνολογία που θα κάνει τη ζωή όλων, παντού, καλύτερη — για κάθε άτομο, κάθε οργανισμό και κάθε κοινότητα σε ολόκληρη την υφήλιο. Αυτό μας παρακινεί — μας εμπνέει —-να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Να δημιουργούμε αυτό που δημιουργούμε. Να εφεύρουμε και να σχεδιάζουμε από την αρχή. Να δημιουργούμε εμπειρίες που θα σας καταπλήξουν. Δεν θα σταματήσουμε να προχωρούμε μπροστά, γιατί εσείς δεν θα σταματήσετε να προχωράτε μπροστά. Ανακαλύπτετε ξανά τον τρόπο που εργάζεστε. Που παίζετε. Που ζείτε. Με την τεχνολογία μας, σχεδιάζετε τον κόσμο σας από την αρχή» σημειώνει η εταιρία.

Τώρα η HP κάνει προσλήψεις στην Αθήνα. Έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας, πατώντας πάνω στα links. Μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις δίνει και δυνατότητα για υβριδικό μοντέλο εργασίας.

Retail Account Manager

Category Manager

ECE&I Print Business Analyst

ISE Print Category Business Analyst (Temporary Position)

Digital CX and Program Management Lead

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − thirteen =