αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να κάνεις αμειβόμενη πρακτική στην Παγκόσμια Τράπεζα;

Τι θα έλεγες να κάνεις αμειβόμενη πρακτική στην Παγκόσμια Τράπεζα;

Ανοιχτές θέσεις αμειβόμενης πρακτικής έχει η Παγκόσμια Τράπεζα. Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Τράπεζας προσφέρει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους καθώς και την εμπειρία εργασίας σε διεθνές περιβάλλον.

Οι αμειβόμενες πρακτικές είναι διαθέσιμες για χειμερινά και καλοκαιρινά προγράμματα. Είναι ανοικτές σε φοιτητές που είναι υπήκοοι των χωρών μελών της Τράπεζας. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι προπτυχιακού διπλώματος και να είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών πλήρους παρακολούθησης (που επιδιώκει να αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα ή διδακτορικό δίπλωμα με σχέδια να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο με πλήρη απασχόληση).

Το πρόγραμμα αυτό αναζητά υποψηφίους από τους ακόλουθους τομείς: οικονομία, χρηματοδότηση, ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού (δημόσια υγεία, εκπαίδευση, διατροφή, πληθυσμός), κοινωνικές επιστήμες (ανθρωπολογία, κοινωνιολογία), γεωργία, περιβάλλον, ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα.

Απαιτείται ευχέρεια στα αγγλικά.

Προθεσμίες:

– Καλοκαίρι (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) – Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το καλοκαιρινό πρόγραμμα είναι 1 Δεκεμβρίου – 31 Ιανουαρίου κάθε έτους.

– Χειμώνας (Δεκέμβριος-Μάρτιος) – Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το χειμώνα είναι 1 – 31 Οκτωβρίου κάθε έτους.

Αιτήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =