αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να δουλέψεις remote από τα νησιά Μπαρμπέιντος; Αυτή είναι η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Τι θα έλεγες να δουλέψεις remote από τα νησιά Μπαρμπέιντος; Αυτή είναι η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Μέσα στον Ιούλιο γράφαμε εδώ στο It’s Possible για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που λάνσαραν τα νησιά Μπαρμπέιντος. Συγκεκριμένα η κυβέρνηση των νησιών προτείνει ένα καινούργιο πρόγραμμα εργασίας, με το όνομα «Barbados Welcome Stamp» το οποίο παρέχει την δυνατότητα διαμονής και remote εργασίας από τα νησιά της Καραϊβικής.

Τώρα άνοιξε η σχετική πλατφόρμα, στην οποία κάποιος μπορεί να κάνει την αίτηση του. Και να ζήσει για ένα έτος ως άλλος… digital νομάς στα εξωτικά νησιά. Μάλιστα, όπως βλέπουμε στην ειδική φόρμα, αιτήσεις μπορούν να κάνουν και άνθρωποι από την Ελλάδα.

Τι θα κάνουν όσοι μπουν στο πρόγραμμα: Θα συνδυάζετε διακοπές στην Καραϊβική και την εξ αποστάσεως εργασία από τα ξενοδοχεία και τους κοιτώνες σας! Η πρωθυπουργός του νησιωτικού συμπλέγματος, Μία Μότλεϊ, πρότεινε αυτό το πρόγραμμα εργασίας, εφόσον η σύντομη παραμονή στα νησιά είναι δύσκολο να επιτευχθεί λόγω της πανδημίας και κανείς τουρίστας δεν επιθυμεί να κάτσει για παραπάνω από 4-5 ημέρες.

Με αυτό το πρόγραμμα εργασίας, μπορείς να παραμείνεις εκεί ως 12 μήνες.

«Δεν χρειάζεται να δουλεύετε από μέρη της Ευρώπης ή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ή της Λατινικής Αμερικής, αφού μπορείτε να έρθετε εδώ και να δουλέψετε για μερικούς μήνες», τόνισε η Μότλεϊ.

Μήπως να κάνεις την αίτηση σου;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − twelve =