αρχικηΑγγελίες με μισθούς 1.700+ ευρώΤι θα έλεγες να δουλέψεις στο Netflix; Εχει ανοιχτή remote θέση στην Ελλάδα με αμοιβή έως 20.600 ευρώ τον χρόνο

Τι θα έλεγες να δουλέψεις στο Netflix; Εχει ανοιχτή remote θέση στην Ελλάδα με αμοιβή έως 20.600 ευρώ τον χρόνο

Τι θα έλεγες να εργαστείς σε έναν κολοσσό όπως το Netflix; Η διάσημη streaming πλατφόρμα έχει τώρα μια ανοιχτή θέση εργασία στη χώρα μας.

Αναζητά υποψήφιους Γερμανόφωνους, για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, προκειμένου να στελεχώσουν την ομάδα του Netflix στην Ελλάδα. Παρέχοντας εκπαίδευση και συνεχόμενη ανέλιξη, σε συνδυασμό με ένα καλό πακέτο αποδοχών ετησίως.

Η θέση εργασίας αφορά στην υποστήριξη των χρηστών της υπηρεσίας του Netflix μέσω τηλεφώνου και email, σχετικά με ερωτήσεις αναφορικά με τις ταινίες, τη σύνδεση τους κλπ.

Απαραίτητα:

-Εξαιρετικά softskills για παροχή βοήθειας στους πελάτες, προκειμένου να πλοηγούνται μεταξύ των καλύτερων σειρών και ταινιών του κόσμου
-Άριστη γνώση Γερμανικών (πρέπει να είναι C1+)
-Αγγλική Γλώσσα (Β2)
-Αναζήτηση εγκατάστασης στην Ελλάδα ή για υποψήφιους που μένουν ήδη στη χώρα

Η αμοιβή είναι από 18.200 έως 20.600 ευρώ τον χρόνο. Σημειώνεται ότι ο βασικός μισθός είναι στα 18.200 ευρώ τον χρόνο, και από εκεί και πέρα υπάρχει μπόνους απόδοσης έως 130 ευρώ κάθε μήνα. Ενώ οι αργίες (Σαββατοκύριακα) πληρώνονται υψηλότερα.

Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός εργασίας (τηλέφωνο, υπολογιστής κ.λπ.) παρέχεται από τον εργοδότη.

Δημόσια + ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

>> Δες εδώ και άλλες αγγελίες με μισθούς 1.700+ ευρώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 15 =