αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να δουλέψεις σε αυτό το φουτουριστικό κτίριο; Δες τις ανοιχτές θέσεις που έχει τώρα η ναυτιλιακή

Τι θα έλεγες να δουλέψεις σε αυτό το φουτουριστικό κτίριο; Δες τις ανοιχτές θέσεις που έχει τώρα η ναυτιλιακή

Θα μπορούσε να σταθεί ένα… πλοίο μέσα στην πόλη; Κι όμως, αυτό μπορείς να το δεις -μεταφορικά μιλώντας- στην Καλλιθέα. Πρόκειται για την έδρα της ελληνικής ναυτιλιακής εταιρίας, Αngelicoussis Group. «In the city of Athens, a ship stands out enlightening everything», σημειώνει σε ανάρτηση της στα social media η Linea Light Group, η εταιρία που τοποθέτησε τον εντυπωσιακό φωτισμό στο κτίριο.

Στο εσωτερικό του περιλαμβάνει εκπαιδευτικό κέντρο, ναυτιλιακές υπηρεσίες και υπόγειο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Επίσης, περιλαμβάνει συμπληρωματικούς χώρους όπως Μουσείο, Βιβλιοθήκη, καφέ, γραφεία του Ιδρύματος, γυμναστήριο, αμφιθέατρο και χώρο εστίασης.

Όσο για το πόσο κόστισε συνολικά; Το κόστος έφτασε στα 46.850.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα κτίριο που τραβά τα βλέμματα, έχει 24ωρη φύλαξη, και φυσικά έχουμε ξανά μιλήσει για αυτό στο It’s Possible.

Τώρα η Αngelicoussis Group έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας. Άρα αν θες να δουλέψεις σε αυτό το φουτουριστικό κτίριο, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου εδώ. Αν δεν σε καλύπτει κάποια από τις ανοιχτές θέσεις, όπως θα δεις μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου και για κάποια μελλοντική ανάγκη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 3 =